Πολιτικη & Οικονομια

Λεβέντης: Έχω μεγάλη καρδιά - δέχομαι πίσω τον Καλλιάνο αν ζητήσει συγγνώμη

Τόνισε ότι δεν θα μπει σε κυβέρνηση του Τσίπρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
323468-666094.jpg

Αρνείται ότι θα μπει σε κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς συνεχίζει να υποστηρίζει τη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είχα τη δυνατότητα την πρώτη μέρα από τον Σεπτέμβρη που έγιναν οι εκλογές να πάρω πέντε υπουργεία. Είμαι αντίθετος με τα λάφυρα. Δεν μπήκα στη Βουλή ονειρευόμενος καρέκλες. Εγώ ονειρεύομαι να κάτσουμε οι πολιτικοί αρχηγοί σε ένα τραπέζι 20 μέρες να καταστρώσουμε ένα σχέδιο εθνικό για τη χώρα, να σωθεί η οικονομία, να σωθεί ο λαός», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θα παραστεί στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, καθώς, όπως λέει, ο πρωθυπουργός είναι θεσμός, αλλά αρνείται ότι θα μπει σε κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα

Αναφορικά με το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, υπογραμμίζει ότι σέβεται το αποτέλεσμα και συγχαίρει τους νικητές. Παράλληλα εκφράζει τη βούλησή του να συμμετάσχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αν ο πρόεδρος της Βουλής βάλει άτομα κύρους.

Τέλος, μιλώντας για τον κ. Καλλιάνο ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης υποστηρίζει ότι «επειδή έχει μεγάλη καρδιά» θα τον δεχόταν πίσω αν και ο ίδιος ζητούσε συγνώμη γι' αυτά που είπε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ