Πολιτικη & Οικονομια

Το καραβάνι: Ο Πόντιος Πιλότος

Η στήλη επιχορηγείται με ΕΣΠΑ

Βαγγέλης Περρής
ΤΕΥΧΟΣ 567
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από το αγωνιστικό αυτό ταμπούρι αγωνιστικής ενημέρωσης στέλνουμε υπερήφανο χαιρετισμό στους συντρόφους Τουπαμάρος της Δημοσιογραφίας οι οποίοι, σε χαλεπούς καιρούς, ύψωσαν το ανάστημα απέναντι στην Ιστορία και επί μέρες πολλές σταμάτησαν το μεν πρωί να μεταφράζουν για τα επαναστατικά sites που έχουν στήσει ειδήσεις σχετικά με το εκρηκτικό στήθος της Κιμ Καρντάσιαν, το δε βράδυ να υπογράφουν στην «Αυγή» αντιιμπεριαλιστικά άρθρα υπέρ του Ομπάμα. Επί τη ευκαιρία, ας σφίξουμε θερμά και συντροφικά το χέρι του Ομπάμα, γιατί είναι ψυχοπονιάρης και κάθε Χριστούγεννα δίνει χάρη σε μια γαλοπούλα, ενώ κάθε Πάσχα ζητάει λίγη διεθνή συμπόνια για την Ελλάδα μας. Όμως εμείς, όπως έλεγαν και οι φοιτητές που επί 40χρόνια αποτελούν τα «παιδιά από την Πάτρα», δεν θέλουμε τη συμπόνια κανενός! Μόνοι σταθήκαμε απέναντι στα φάλτσα κουαρτέτα και τα ακροδεξιά ιερατεία της σοσιαλδημοκρατίας, στην ομάδα της οποίας παρευρισκόμαστε αλλά χωρίς να το χαιρόμαστε, όπως έκαναν οι πουλημένοι προδότες του ΠΑΣΟΚ, και με γενναιότητα τους θέσαμε ένα αμείλικτο δίλημμα: Ή συμφωνούμε τώρα που είμαστε ζεστοί σε ένα τέταρτο μνημόνιο, γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν γεμιστά, ή το κάνουμε Αρκάδι και αντί για τέταρτο μνημόνιο ψηφίζουμε το 3ο και το 3ο plus! Φυσικά οι αστοί τρομάξανε και αμέσως εφαρμοστικούς νόμους φτιάξανε για να κλείσουν στο Hilton τα παιδιά των εργατών, δηλαδή το σύντροφο Κατρούγκαλο και το σύντροφο Τσακαλώτο, απ’ τους οποίους απαίτησαν να συναινέσουν σ’ ένα άθλιο φορολογικό και ένα γελοίο ασφαλιστικό. Αυτοί, με μια γροθιά τα κάστρα καταργήσαν των αστών και υπέγραψαν, αλλά προσοχή, ο Κατρούγκαλος δίχως να χρησιμοποιήσει τη χρυσή πένα του Λένιν που του είχε κάνει δώρο ο νονός του, και ο Τσακαλώτος βάζοντας αντί για υπογραφή το γνωστό φαλλοειδές σχήμα που παραπέμπει στον έλληνα θεό Πάνα.

Μετά απ’ αυτή την επιτυχία βγήκαν οι αλιγάτορες της Διαπλοκής να επιτεθούν στο θεό Πάνο! Θυμήθηκαν κάτι δηλώσεις που είχε κάνει όσο ακόμη ήταν κακός δεξιός στη Νέα Δημοκρατία και όχι καλός δεξιός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή προτιμάει να τον πάνε τέσσερις παρά να στέκεται με τα τέσσερα μπροστά στους ανάλγητους μασόνους και σιωνιστές δανειστές, και τον πήραν στο ψιλό. Θα τους απαντούσε καταλλήλως, αν δεν είχε να ραφτεί για το Πάσχα! Την Κυριακή που θα σημάνουν οι καμπάνες της Ανάστασης και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η ατμομηχανή της Προόδου και της Ευημερίας, εκείνος θα φοράει την ηρωική στολή της αεροπορίας και σαν άλλος Πόντιος Πιλότος θα εφορμά κατά των δύο προαιώνιων εχθρών του Έθνους. Συγκεκριμένα κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν τους ΑΝΕΛ σαν το επόμενο κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, αλλά και κατά των πασχαλινών κόκκινων αβγών στα οποία θα συμπεριφερθεί με στοργή και όχι χτυπώντας τα με αντιφεμινιστικό παραλήρημα, άλλωστε είναι γνωστή η ευαισθησία των ΑΝΕΛ απέναντι στο ρατσισμό, εκτός κι αν πρόκειται για μαύρους ή Εβραίους.

Επί τη ευκαιρία προτείνουμε στα Jumbo του χρόνου με το καλό να κάνουν μια σωστή πασχαλινή διαφήμιση, δηλαδή να πρωταγωνιστεί κάποια απ’ τις καλλιτέχνιδες του λαού και επειδή εμείς οι σωστοί δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ δεν γκρεμίζουμε αλλά κάνουμε εποικοδομητική συμπολίτευση, προτείνω τη Ραλλία Χρηστίδου ή την Άντζυ Σαμίου, που είναι συντρόφισσες σωστές και κανένας φαλλοκράτης δεν θα τολμούσε να τους σπάσει τα αβγά ή τα νεύρα.

Κλείνω τη σύντομη γεωστρατηγική παρέμβαση εκφράζοντας τα συγχαρητήριά μου στο Οικονομικό Επιτελείο της Επαναστατικής Κυβέρνησης διότι δεν επανέφερε τον 13ο μισθό, που ως αριθμός φέρνει γρουσουζιά, και καλώ όλο το λαό να γιορτάσει το Πρώτη Φορά Αριστερό Πάσχα στη Μητρόπολη Αθηνών. Θα παραβρεθεί ψέλνοντας ύμνους, αλλά με κριτική διάθεση, ο σύντροφος Φίλης, ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρώτο μεγάλο μας έργο, εννοώ τη Μητρόπολη χωρίς σκαλωσιές, γιατί όταν η Αριστερά λέει ότι θα αναμορφώσει όλη την Ελλάδα το εννοεί.

Σ.Σ. Η στήλη επιχορηγείται με ΕΣΠΑ, γιατί είμαστε εναντίον της Ευρώπης αλλά με μέτρο.