Πολιτικη & Οικονομια

Άνοιξε η προθεσμία για τις Πανελλαδικές

Όλες οι λεπτομέρειες των σχετικών αιτήσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319670-628787.jpg

Μέχρι και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις όσοι μαθητές Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα πάρουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Μάη για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε με το νέο, είτε με το παλιό σύστημα.

Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να προμηθεύεται την αίτηση-δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του από το διαδίκτυο ή το  Λύκειό του. Θα τη συμπληρώσει σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν πάνω στο έντυπο και θα ξαναπηγαίνει στο Λύκειο για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της.

Στην www.minedu.gov.gr, την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, και στο σύνδεσμο «Εξετάσεις», έχουν αναρτηθεί τα κατά περίπτωση υποδείγματα της αίτησης-δήλωσης, οι σχετικές εγκύκλιοι και οι οδηγίες για τις ειδικές περιπτώσεις των υποψηφίων (αναπηρίες, δυσλεξία, σταριωτικές σχολές, ΤΕΦΑΑ κλπ).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο
Ρεπορτάζ για τη γραφειοκρατία: Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο

«Η γραφειοκρατία είναι γραφειοκρατία. Νομοθετείται από άσχετους μανδαρίνους και προωθείται από υπουργούς, οι οποίοι αντιδρούν φοβικά στους κατά καιρούς πανικούς, εξίσου άσχετων τηλεπερσόνων»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.