- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Βενιζέλος για Τσίπρα: Με αναξιοκρατία δεν φτιάχνεις την Ελλάδα του 21ου αιώνα
«Δεν μπορείς να λες ότι φέρνω τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, αλλά κλείνω τις Σκουριές»
«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν αρκεί η εφαρμογή του μνημονίου που ο ίδιος προκάλεσε και υπέγραψε. Η χώρα χρειάζεται ένα πολύ ευρύτερο, πιο γενναιόδωρο και πιο φιλόδοξο εθνικό σχέδιο ανάκαμψης» σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την είσοδό του στην εκδήλωση «Μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό: Ευκαιρία για εθνική ανασυγκρότηση ή Αιτία εθνικού αδιεξόδου» στο ΕΒΕΑ.
«Δεν μπορείς να λες ότι φέρνω τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, για παράδειγμα, αλλά κλείνω τις Σκουριές. Στέλνεις αντιφατικά μηνύματα. Με αναξιοκρατία στη διοίκηση, με έλλειψη αξιολόγησης και αριστείας στην παιδεία δεν φτιάχνεις την Ελλάδα του 21ου αιώνα» πρόσθεσε.
Όσο για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ σχολίασε: «Ο κ. Μητσοτάκης εξελέγη ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο καθένας σε μία δημοκρατική σύγχρονη πολιτεία πρέπει στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου να κάνει το καλύτερο για τον τόπο και το εθνικό συμφέρον».
Τέλος, σε σχέση με το αν ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς υφίσταται πιέσεις, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε: «Η σοσιαλδημοκρατία όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά στην Ευρώπη ήτανε και είναι πάντα μια σοσιαλδημοκρατία κυβερνώσα, μια σοσιαλδημοκρατία που παίζει ρόλο στις πραγματικές εξελίξεις και επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων. Η Ευρώπη είναι ήπειρος σοσιαλδημοκρατική και αυτό πρέπει να διατηρήσει ως κεκτημένο και εμείς πρέπει στην Ελλάδα να διαμορφώσουμε αυτό το σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό λόγο που εκφράζει το ευρύτερο προοδευτικό κέντρο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.