- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Ποτάμι για Σκουριές: Ένα ακόμη λάθος της ανίκανης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
«Αναστολή της επένδυσης με άμεση συνέπεια την απόλυση 600 εργαζομένων»
Ανακοίνωση εξέδωσε Το Ποτάμι μετά την συνέντευξη Τύπου της Eldorado, που ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την επένδυση στις Σκουριές.
Μεταξύ άλλων το Ποτάμι αναφέρει ότι «Η αναστολή της επένδυσης στις Σκουριές με άμεση συνέπεια την απόλυση 600 εργαζομένων είναι ένα ακόμη λάθος της ανίκανης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».
Και συνεχίζει ως εξής: «Η ανεργία ανεβαίνει, η κυβέρνηση μιλάει για προσέλκυση επενδύσεων και η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση ξένων κεφαλαίων στην χώρα μας- ύψους 1,2 δισ. ευρώ- φεύγει. Η αποχώρηση του Καναδικού Ομίλου θα προκαλέσει ζημιά εθνικών διαστάσεων. Το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει αποφασίσει υπέρ της έκδοσης των απαιτούμενων αδειών. Ο υπουργός Σκουρλέτης όμως δε νοιάζεται. Φροντίζει για τον διορισμό στο δημόσιο των συζύγων και των φίλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να σκεφθεί και τις οικογένειες των 2.500 εργαζομένων στις Σκουριές;».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.