Πολιτικη & Οικονομια

Λεβέντης: Το Ποτάμι μου πρότεινε να ρίξουμε την κυβέρνηση (video)

Μαζί με το ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316328-623818.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Την αποκάλυψη πως δύο ημέρες πριν ψηφιστεί το Σύμφωνο Συμβίωσης από την ελληνική βουλή, βουλευτής του Ποταμιού τον πλησίασε και του πρότεινε να ρίξει την κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, είπε: «Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ έχουν μεγάλη έχθρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού βουλευτής του Ποταμιού ήρθε και με βρήκε να μου πει να ρίξουμε την κυβέρνηση».

«Δύο – τρεις ημέρες πριν ψηφιστεί το Σύμφωνο Συμβίωσης ήρθε στη Βουλή ένας βουλευτής, πλησίασε τον γιο μου που είναι κι αυτός βουλευτής και του λέει: “θέλω να σας πω” -εγώ ήμουν 2 μέτρα πιο πίσω- “ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση”. “Αφού” λέει “ο Καμμένος δεν ψηφίζει το Σύμφωνο Συμβίωσης, εμείς με το ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει να μην ψηφίσουμε κι αν συμφωνήσει κι ο πρόεδρος”, εννοούσε εμένα “να ρίξουμε την κυβέρνηση”» είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, «αν δεν ψήφιζα ούτε εγώ, η κυβέρνηση δεν θα είχε τη δεδηλωμένη στο θέμα της συμβίωσης. […] Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ να ξέρετε, ακόμη κι οικουμενική να γίνει, αμφιβάλλω αν θα συμμετάσχουν γιατί έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι όποιος ακουμπάει μια κυβέρνηση τώρα που παίρνει και δυσάρεστα μέτρα, χάνει ψήφους κι έχουν έχθρα πρωτοφανή προς τον ΣΥΡΙΖΑ κι ανεξήγητη, αν κι εγώ την εξηγώ πως επειδή έχασαν ψήφους τον Σεπτέμβριο, επειδή μέχρι τότε ψήφιζαν μνημόνια, έχουν αποφασίσει τώρα να κάνουν τους αντιμνημονιακούς» κατέληξε.

Λεβέντης: Βουλευτής από το Ποτάμι μου ζήτησε να... από Enikos_gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ