Πολιτικη & Οικονομια

Τι είπε η Όλγα Γεροβασίλη για μείωση συντάξεων και ασφαλιστικό

Η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για εναλλακτικές προτάσεις

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316222-623701.jpg
ΑΠΕ

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, η κυβέρνηση μελετά εναλλακτικές προτάσεις για την αύξηση των πόρων στο ασφαλιστικό, αρνούμενη να προχωρήσει σε νέες μειώσεις.  

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα για το ασφαλιστικό, η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι η λύση στο ασφαλιστικό είναι η αύξηση των εσόδων και όχι η περικοπή των κύριων συντάξεων.

Σε αυτό το πλαίσιο «η κυβέρνηση εξετάζει εναλλακτικές προτάσεις για αύξηση των πόρων στο σύστημα αρνούμενη να προχωρήσει σε νέες μειώσεις, όπως ζητούν κόμματα που έχουν ήδη μειώσει κατά έντεκα φορές τις συντάξεις».

Η ίδια υπενθυμίζει πως κάποιοι επέμεναν να υλοποιήσουμε την πρόταση των θεσμών με την οποία ζητούσαν την κατάργηση του ΕΚΑΣ, τη μείωση των κύριων συντάξεων και την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τις επικουρικές. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκρέκας
Σκρέκας μετά την δίωξη της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης

«Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά έναν πραγματικό αγρότη, με πραγματική παραγωγή. Δεν αφορά ανύπαρκτη καλλιέργεια, εικονική δραστηριότητα ή παράνομη είσπραξη ενισχύσεων»

Vidcast Μακριά από το Πλήθος | Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Οι δημόσιοι λειτουργοί έχουν καθήκον να είναι αισιόδοξοι
Vidcast Μακριά από το Πλήθος | Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Οι δημόσιοι λειτουργοί έχουν καθήκον να είναι αισιόδοξοι

Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY