Πολιτικη & Οικονομια

Ζωή Κ.: Μήνυση για αλλαγή κλειδωνιάς - έξωση της επιτροπής της

Βούτσης: «Απολίτικος νομικισμός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315866-623292.jpg

Την έξωση της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» από το γραφείο που της είχε η ίδια παραχωρήσει στη Βουλή κατάγγειλε η τέως πρόεδρος της τελευταίας κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε ξανά για την εξαφάνιση του πορίσματος της επιτροπής από την ιστοσελίδα της Βουλής, για «πραξικοπηματική» κήρυξη λήξης των εργασιών της, ενώ αναφέρθηκε και στην παραβίαση των γραφείων της επιτροπής, αλλά και του δικού της γραφείου, με εντολή του προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση, δηλώνοντας ότι κατάθεσε σχετική μήνυση. «Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους διώκεται πολιτικά από τους νεομνημονιακούς. Δεν έχει προηγούμενο ο τραμπουκισμός και ο αυταρχισμός που εκδηλώνει η νεομνημονιακή τάξη πραγμάτων». Αλλά τώρα έχουν βρεθεί, είπε, νέα γραφεία για την επιτροπή της.

Απαντώντας στις αιτιάσεις της κ. Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης δήλωσε: «Ο απολίτικος νομικισμός αποτελεί διαχρονικά ξένη και εχθρική νοοτροπία προς τη λαϊκή βούληση, τη Δημοκρατία και την Αριστερά». (Σ.Σ. Η αιχμή για το δικηγορικό επάγγελμα της αντιπάλου του ήταν σαφής).

Ως προς την ουσία του θέματος της επιτροπής, ο κ. Βούτσης είπε  μονάχα: «Κανένα άλλο σχόλιο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY