Πολιτικη & Οικονομια

Ο Πλακιωτάκης συνιστά ψυχραιμία έως τις 10 Ιανουαρίου

«Πάμε σε β' γύρο - Κανείς δεν έχει απόλυτη πλειοψηφία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315721-623134.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/Vasilakis Michalis

Το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε ότι κανένας υποψήφιος δε συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία, άρα θα πρέπει να προσέλθουμε ξανά στις κάλπες στις 10 Ιανουαρίου, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης. Έως τότε, συνέστησε ψυχραιμία, σύνεση και ενωτικό κλίμα από όλες τις πλευρές κκαι ευχήθηκε στους δυο υποψηφίους οι οποίοι θα συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών καλή επιτυχία.

Παράλληλα ευχαρίστησε και τους τέσσερις υποψηφίους του α' γύρου «για τον φιλότιμο αγώνα τους κυρίως όμως για την ευπρεπή στάση τους κατά την ημέρα των εκλογών».

«Σήμερα πάνω από 400.000 στελέχη μέλη και φίλοι του κόμματός μας προσήλθαν στις κάλπες και ανταποκρίθηκαν στο χρέος τους απέναντι στην παράταξη και την ιστορία της. Ως μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 400.000 στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος, οι οποίοι με την ψήφο τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην κοινή μας προσπάθεια ώστε να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη, δυνατή, φιλοευρωπαϊκή δύναμη για τον τόπο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκλογική διαδικασία» είπε ο κ. Πλακιωτάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ