Πολιτικη & Οικονομια

Oι fake φωτογραφίες 2015

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που κρύβονταν πίσω από τα γεγονότα, τις δηλώσεις και τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν τη χρονιά που πέρασε

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 551
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315506-622835.jpg

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι πλατείες γεμίζουν από κόσμο που τιμά τον άνθρωπο ο οποίος βρήκε τον τρόπο να παρακάμπτει το ΑΣΕΠ και έκανε πραγματικότητα τις «γαλάζιες συνεντεύξεις».

image

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Οι τζιχαντιστές θα ανεβαίνουν ένας-ένας επάνω στον καταπέλτη και με πρόσταγμα του Πάνου Καμμένου θα εκτοξεύονται πάνω από τα σύνορα στο εχθρικό έδαφος της Ευρώπης.

image

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!

Tην ύπαρξή τους είχε αποκαλύψει ο μέντορας του Πάνου Καμμένου, Δημοσθένης Λιακόπουλος. Πρόκειται για τα μυστικά ελληνορθόδοξα υπερόπλα, που οι προσκυνημένες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών έκρυβαν την ύπαρξή τους. Με τις κοσμοσφαίρες αυτές οι Έλληνες έφτασαν μέχρι τον Κρόνο.

image

ΖΩΗ Η «ΠΑΝΤΟΦΛΟΦΟΡΟΣ»: ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΑΛΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Το άγαλμα συμβολίζει τη σύγχρονη Γυναίκα και πολιτικό που προσπαθεί να αποκρούσει τις σωβινιστικές επιθέσεις των υπερτεστοστερονικών ανδρών συναδέλφων της, χρησιμοποιώντας την παντόφλα του Γέροντα Παΐσιου και τη βοήθεια προφυλακισμένου συνάδελφού της.

image

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!

H Πρόεδρος της Βουλής, με μια μετασκευή του οχήματός της, απαλλάχθηκε από τα ελατωματικά ελαστικά, που λόγω γερμανικής κατασκευής εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων θέλουν να τη δυσφημίσουν. Γι’ αυτό στο εξής θα χρησιμοποιεί μεθόδους που έχουν δοκιμαστεί στη Βενεζουέλα, τον Ισημερινό και άλλες χώρες από τις οποίες έχουν εμπειρία τα μέλη της επιτροπής Αλήθειας.

image

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ «ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ» ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Πιστό στις παραδόσεις των παλιών ελληνικών ταινιών, που η λύση των οικονομικών προβλημάτων έρχεται πάντα από μια ξαφνική κληρονομιά ή ένα λαχείο ή ένα θησαυρό, το κυβερνητικό επιτελείο αναζητά μυστικές κρυψώνες που θα περιέχουν χρυσές λίρες και άλλα τιμαλφή.

image

ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ, ΡΕ ΜΑΛ...ΚΕΣ!

Ο Τσακ Νόρις της ρητορικής όχι μόνο επιτίθεται στους εχθρούς της μειοψηφίας, αλλά ξεχνάει ανοιχτά και τα μικρόφωνα όταν αυτοαποθεώνεται από τους διπλανούς του.

image

ΦΩΤΟ-ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΙΚ

Η λύση για να μπορέσουν όλα τα στελέχη να φωτογραφηθούν μαζί τους.

image

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

Προκειμένου να αποδείξει ότι μετάνιωσε, θα ανέβει με τα γόνατα τη Μεσογείων μέχρι το Ραδιομέγαρο.

image

Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL

Ο Αλέξης ο Μνημονιοφονιάς είχε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, όταν αντιμετώπισε με ένα σκουπόξυλο το Eurogroup που έστειλε ένα τελεσίγραφο «Sound, κάτσε καλά».

image

ΑΛΕΞΗΣ + ΠΑΝΟΣ = LOVE FOR EVER

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποκαταστήσει πολιτικά το φτωχό Πάνο τoυ 3% δείχνει ότι τελικά τον έβλεπε σοβαρά και δεν ήθελε να τον εκμεταλλευτεί με μια απλή ευκαιριακή σχέση!

image

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ «MEN IN BLACK» Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ένα από τα πιο χρήσιμα πολιτικά εργαλεία παρουσίασε κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός.

image

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ

Είναι λογικό ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών να διαισθάνεται πότε κάποια γυναίκα έχει ερωτικό απωθημένο μαζί του, γιατί τον βοηθάει η πείρα του ως στρίπερ. Γι’ αυτό είδε τις πραγματικές προθέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, πίσω από την επίθεση που του έκανε εκείνη.

image

Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΑΘΑΚΗ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ

Για να λυθεί το πρόβλημα με το Πόθεν Έσχες του και τα σπίτια που ξέχασε να δηλώσει, προκαλώντας το φθόνο του λαουτζίκου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ