Πολιτικη & Οικονομια

Απολύστε δυο Μελανορθόδοξους, τώρα!

Οι φορολογούμενοι τους πληρώνουμε και η Τριάδα του υπουργείου ζει το θρίαμβο του καιροσκοπισμού

48163-649985.jpg
Μανώλης Βασιλάκης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315275-233389.jpg

Το Υπουργείο Παιδείας και Ορθοδοξίας (κατ’ ευφημισμόν Θρησκευμάτων) οφείλει να κινήσει πάραυτα τις διαδικασίες απόλυσης, εδώ και τώρα, καταρχήν του χρυσοπηγίτη και φιλοχρυσαυγίτη δημόσιου υπάλληλου, με τον τίτλο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Ένας από τους κορυφαίους μουλάδες του «ΙΔΕΑ της Εκκλησίας» (Αδελφότητα «Χρυσοπηγή») και τώρα του Ορθόδοξου Φονταμενταλιστικού (παρα)Κράτους, ο χουντικός ονόματι Αμβρόσιος Λενής επιτέθηκε με χυδαιότητα ανώτερη και αυτού του Φαήλου Κρανιδιώτη στα ομόφυλα ζευγάρια, αποκαλώντας τα «αποβράσματα της κοινωνίας»: «(…) Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιo επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελοκομεία! Μη διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!». (Βλ. εδώ)

Τέτοια πρεσβεύων ο αβυσσαλέος ιεράρχης δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα παρευρισκόμενος στην «ιερά» σύνοδο της Μαύρης Ελλάδας, η οποία άλλωστε επιμένει σήμερα σε χαρακτηρισμούς όπως: «Φαινόμενα-“εκτροπές” εξαιρετικά επίκαιρα και για την ελληνική πραγματικότητα, είναι ο πολιτικός γάμος, η μονογονεϊκή οικογένεια, η ελεύθερη συμβίωση και ο λεγόμενος γάμος των ομοφυλοφίλων. Η ανωτέρω Απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας θεωρείται σταθερή και αμετάκλητη». (Βλ. εδώ)

Αυτοί ζουν στο μεσαίωνά τους, οι φορολογούμενοι τους πληρώνουμε με σημερινό (του 21ου αιώνα) νόμισμα και η Τριάδα του υπουργείου ζει το θρίαμβο του καιροσκοπισμού. Εννοείται ότι ορθόδοξους μουλάδες όπως οι Αμβρόσιος και Άνθιμος, αλλά και ο Λιμένος Πειραιώς Σεραφείμ, αυτός που τα αποδίδει όλα σε πλεκτάνες του «Σιωνιστικού τέρατος και των διαφόρων μισθάρνων ινστρουκτόρων του», είναι αδιανόητο να μισθοδοτούνται από χρήματα φορολογουμένων τους οποίους καθυβρίζουν και προσβάλλουν συνεχώς. (Διαβάστε το σχετικό παραλήρημα του Μελανορθόδοξου Τέρατος του Λιμανιού στο εδώ)

Θυμίζω ότι ο Αμβρόσιος Λενής, σύμφωνα με το βιογραφικό του, δημοσιευμένο στο επίσημο Δελτίο «Εκκλησία» της Εκκλησίας της Ελλάδος της 15.9.1976: «Από του έτους 1968 διωρίσθη Ιεροκήρυξ του Σώματος της Χωροφυλακής, λαβών εξ απονομής τον βαθμόν του μοιράρχου, όθεν και προήχθη αργότερον εις ταγματάρχην. Από της θέσεως ταύτης ανέπτυξε ποιμαντικήν δράσιν κηρύττων εν τω ναώ, περιοδεύων εις έδρας ανωτέρων διοικήσεων και ομιλών εν αυταίς. Διετέλεσεν ωσαύτως καθηγητής εις σχολάς μετεκπαιδεύσεως μοιράρχων και αστυνόμων ως και τοιαύτας στελεχών Ασφαλείας».

Θυμίζω ακόμη πως τον Οκτώβριο του 2012 αποκαλούσε «γλυκιά ελπίδα» τη Χρυσή Αυγή.

Και, ανάμεσα σε άλλα, ο ποιμήν πάσης ακροδεξιάς τόνιζε πως: «Η Χρυσή Αυγή μέχρι αυτήν την ώρα δεν αποτελεί μία “συμμορία”! Αντιθέτως, είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κόμμα μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ισότιμο και ισόκυρο με τον ΣΥΡΙΖΑ! Ή μήπως δεν είναι; Δεν προήλθε μέσα από νόμιμες εκλογές και από δημοκρατικές διαδικασίες; Ασφαλώς, ΝΑΙ! Άρα όσοι δεν την αναγνωρίζουν είναι ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Προκαλώ τη Βουλή των Ελλήνων: Χαρακτηρίστε διά Νόμου τη Χρυσή Αυγή ως παράνομη οργάνωση και τότε εμείς πρώτος θα της δώσουμε μια μεγάλη κλωτσιά! Μέχρι τότε όμως εσείς, όσοι ομιλούν περί “συμμορίας”, θα θεωρούνται “φασίστες”! Θα μας θυμίζουν τους Μπολσεβίκους της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενώσεως!» (Βλ. εδώ)

Τέλος, θυμίζω κάποιες Πατρικές διδασκαλίες του Χρυσοπηγίτη και αμετανόητου Χουντικού προς τους Χρυσαυγίτες: «Εάν όμως βελτιωθήτε, εάν αποφύγετε κάποιες ανωφελείς ακρότητες του νεοφώτιστου, αν τροποποιήσετε το στυλ, που εφαρμόζετε, αν ωριμάσετε δηλ., μπορείτε να καταστήτε μια γλυκιά ελπίδα για τον απελπισμένο πια Πολίτη και μια ήρεμη δύναμη στο σαπισμένο πια πολιτικό σύστημα…».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ