Πολιτικη & Οικονομια

Ψαριανός: Tο καραβάνι προχωράει με τις καμήλες και με όλες τις καμπούρες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Έχουμε γευτεί όλα τα μανιτάρια των παραμυθιών σ’ αυτή τη χώρα και σε αυτή τη Βουλή. Σε πολλές εκδοχές» υποστήριξε κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο βουλευτής Β΄ Αθηνών με το Ποτάμι Γρηγόρης Ψαριανός.

«Δυσκολευόμαστε μετά να παραδεχτούμε ότι τη φάγαμε την παραμύθα, ότι την ήπιαμε δηλαδή κι ότι την πατήσαμε. Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Πολλοί, ακόμα δεν έχουν παραδεχτεί παραμύθια που φάγανε πριν από σαράντα χρόνια» σημείωσε.

«Πρέπει να τελειώσουμε με τα παραμυθάκια. Ακούσαμε την κοκκινοσκουφίτσα, την σταχτοπούτα, το λύκο και τα 7 κατσικάκια, το γιαννάκη και τη φασολιά. Όλα τα παραμύθια, όλους τους δράκους, τους είδαμε, τους γνωρίσαμε, τους ναινέκους, τους γερμανοτσολιάδες, τα πουλημένα τομάρια, τους οποίους τώρα τους καλούμε σε μια συναινετική διαδικασία» τόνισε.

«Και επειδή δεν έρχονται και λένε ότι αυτό δεν είναι συναίνεση, βγαίνουμε την άλλη μέρα και λέμε ότι είναι κάτι βρωμόσκυλα τα οποία ουρλιάζουνε! Ενώ το καραβάνι προχωράει με τις καμήλες και με όλες τις καμπούρες» προσέθεσε.

«Θέλω να τελειώσω λέγοντας σας για τα παραμύθια και τα μανιτάρια. Όλα τα μανιτάρια τρώγονται. Αν και μερικά μόνο μία φορά» .