Πολιτικη & Οικονομια

Απειλές Φλαμπουράρη εναντίον Σαλμά στη Βουλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
314675-232327.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάριου Σαλμά πως «με βάση το άρθρο 57 του Συντάγματος δεν θα έπρεπε να είναι βουλευτής, έπρεπε να είχε εκπέσει αυτοδικαίως».

«Θα παρακαλούσα να αναζητήσετε περισσότερο τα επίσημα στοιχεία, τα οποία έχουν κατατεθεί στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες. Και παρακαλώ μην συνεχίζετε τον λασποπόλεμο, ο οποίος έχει ξεκινήσει πριν από τις εκλογές από τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα τα οποία συνεχίσατε, κάποιοι από εσάς, και είχαν σαν αποτέλεσμα τον εμπρησμό και την παραλίγο, δυστυχώς για εμάς, δύσκολη κατάσταση στο σπίτι μου» ανέφερε ο κ. Φλαμπουράρης και συνέχισε:

«Παρακαλώ μην συνεχίζετε αυτήν την τακτική διότι θα με αναγκάσετε να προχωρήσω σε πράξεις και σε πρωτοβουλίες τις οποίες μέχρι τώρα δεν έχω κάνει. Σέβομαι τις απόψεις όλων αλλά όταν αυτές αγγίζουν τα όρια της ανεντιμότητας παρακαλώ να μην συνεχιστούν».

Ανταπαντώντας ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς απευθύνθηκε στον υπουργό Επικρατείας λέγοντας ότι «δεν μίλησα για το Πόθεν Έσχες κύριε υπουργέ. Μίλησα για το ασυμβίβαστο του βουλευτή με την ιδιότητα του μετόχου σε ανώνυμη εταιρεία η οποία παίρνει έργα από το δημόσιο. Ήσασταν παράλληλα και βουλευτής και μέτοχος».

«Δεν θα κρίνουμε εμείς αυτήν την υπόθεση. Αυτό είναι εύλογο, το κατανοείτε. Για αυτό το απόσπασμα αυτό της ομιλίας σας δεν είχε νόημα» είπε η Αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ