- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Παπαμιμίκος κατά Μεϊμαράκη: Επιτέλους, ας πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία
Μίλησε για εμμονή του Μεϊμαράκη εναντίον του
«Επιτέλους ας πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία και ας πορευθούμε με ενότητα και ομοψυχία για το καλό της παράταξης», δήλωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και αντεπιτέθηκε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Συγκεκριμένα μίλησε για εμμονή του κ. Μεϊμαράκη εναντίον του, σημειώνοντας ότι δεν θα τον ακολουθήσει γιατί έχει μάθει να σέβεται και να τιμά ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην παράταξη.
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, επίσης, διέψευσε ότι αρνήθηκε την υποβολή μήνυσης και κάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη αν ισχύει το αντίθετο να το αποδείξει, διαφορετικά να ανακαλέσει.
«Ας μην ξεχνά, ότι εγώ ήμουν ο πρώτος που ζήτησα να ασκηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον της εταιρείας, τη στιγμή μάλιστα που ήδη σήμερα εκδικάστηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής», συμπλήρωσε.
Δήλωσε ακόμη έκπληκτος που ο κ. Μεϊμαράκης ως πρώην πρόεδρος αλλά και γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, «αγνοεί ότι σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ.2 υποπαρ.13 του Καταστατικού, το κόμμα εκπροσωπείται δικαστικά και εξώδικα μόνο από τον πρόεδρο, ο οποίος είναι ο μοναδικός που μπορεί να υποβάλει σχετική μήνυση ή να δώσει τη σχετική εξουσιοδότηση».
Επιπλέον, αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Μεϊμαράκης «μέχρι να παραιτηθεί από πρόεδρος δεν υπέβαλλε μήνυση εναντίον της εταιρείας ως είχε κάθε δικαίωμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος ζήτησε τους ελέγχους και πότε;
Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας
Πώς αξιολογούν οι πολίτες την επίσκεψη Ρούμπιο στην Ελλάδα
Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη απόφαση
«Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε Τραμπ και Ρούμπιο»
Η αθέατη πλευρά μιας διπλωματικής θητείας
Η εξέλιξη έρχεται μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο η Αμερικανίδα πρέσβης είχε ζητήσει 100.000 δολάρια από δωρητή
Πού οφειλόταν η καθυστέρηση στην εξέλιξη του προγράμματος
Eγκαινίασε τη Σχολή Μη Επανδρωμένων και Αυτονόμων Συστημάτων Θάλασσας στο «ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ»
Παρουσίαση από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τη Μιλένα Αποστολάκη - Ευθεία σύγκριση με την κυβέρνηση
Οι σύντροφοι της Χαριλάου Τρικούπη πήραν ένα άρθρο γνώμης που απευθυνόταν σε περιορισμένο κοινό και του χάρισαν πανελλήνια επιτυχία
Πυρά από τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων στη νυν δημοτική αρχή
Η συνομιλία με τους συντελεστές
Είχε αποχωρήσει τον Ιούλιο από τον ΣΥΡΙΖΑ
Τι προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος
Τι αναφέρει ο συντονιστής ομάδας εργασίας για το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα
Με αφορμή τις εξελίξεις στα δυο κόμματα
Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι η σημερινή εικόνα της Γραμμής 1 είναι προβληματική
Τι είπε για στέγαση και ενεργειακή κρίση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.