Πολιτικη & Οικονομια

Ζωή VS συμβασιούχοι της Βουλής: Νέος γύρος

 Κόντρα δίχως τέλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
300936-228254.jpg

Νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των συμβασιούχων της Βουλής ξεκίνησε την Πέμπτη.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής με αφορμή την ανανέωση των συμβάσεων τους από τον νυν πρόεδρο Νίκο Βούτση ανήρτησε σειρά tweets κατηγορώντας τον για «φαυλοκρατία», ενώ κατηγόρησε τους υπαλλήλους ότι υπέσκαψαν τη λειτουργία της Βουλής και ότι δεν εργάζονταν.

«Θα καταβληθούν μισθοί σε ανθρώπους που δεν εργάσθηκαν στη Βουλή και ηθελημένα υπέσκαψαν τη λειτουργία της: το άκρον άωτον της φαυλοκρατίας», έγραψε η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Ο κ. Βούτσης ας μην ισχυρισθεί ότι 'δεν ήξερε', διότι ο ίδιος επέλεξε να μην ρωτήσει κάι να ακολουθήσει την πεπατημένη των εξυπηρετήσεων. Χαίρομαι που δεν νομιμοποίησα αυτό το χρόνιο αίσχος σε βάρος του Δημοσίου. Λυπάμαι που ο νέος Πρόεδρος αποζημιώνει τη φαυλότητα».

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο Δημήτρης Τάκης, ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής πρόκειται να βγάλει ανακοίνωση με την οποία θα εγκαλεί την κ. Κωνσταντοπούλου. Μεταξύ, άλλων θα αναφέρεται ότι η πρώην πρόεδρος της Βουλής χρησιμοποίησε για έξι μήνες τους υπαλλήλους για την προσωπική της προβολή χωρίς να τους πληρώνει και πως οι ίδιοι ήταν που έβγαλαν τις χιλιάδες φωτοτυπίες που πήρε μαζί της η κ. Κωνσταντοπούλου όταν έφυγε πια από το Κοινοβούλιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ