Πολιτικη & Οικονομια

Οι Νύχτες Πρεμιέρας Cosmote επιστρέφουν

Στείλε δωρεάν SMS στο 54054 και κέρδισε μία από 100 διπλές προσκλήσεις

32823-103920.jpg
Κωνσταντίνος Τζήκας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25738-59641.jpg

Είναι εδώ, όπως κάθε χρονιά πιστό στο ραντεβού του και φέτος μάλιστα «ενηλικιώνεται». Το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας COSMOTE διοργανώνεται για 18η συνεχή φορά. Σωστός αθηναϊκός θεσμός πλέον, οι «Νύχτες» θα τρέξουν φέτος από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Μερικές από τις ταινίες θα φιλοξενήσει ο παντά πιστός και αγαπημένος από παλιά Δαναός στις δύο του αίθουσες. Όμως, η καταστροφή του ιστορικού Αττικόν τον Φεβρουάριο αυτόματα σήμαινε πως οι Νύχτες Πρεμιέρες COSMOTE έπρεπε να βρουν και ένα καινούριο σπίτι. Έτσι, εκτός από τον Δαναό 1 και 2, το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί σε δύο άλλους κινηματογράφους του κέντρου, το Odeon Όπερα (1 & 2) και το Ιντεάλ.

Για μία ακόμη φορά, όγδοη στη σειρά, οι Νύχτες Πρεμιέρας COSMOTE διατηρούν την τιμή του εισιτηρίου στα 6 ευρώ για όλες τις βραδινές προβολές, συνεχίζουν τις πρωινές προβολές, οι οποίες θα είναι ανοιχτές στο κοινό με εισιτήριο αξίας 4 ευρώ και για πρώτη φορά ρίχνουν την τιμή, για κάθε πρώτη απογευματινή προβολή, σε κάθε κινηματογραφική αίθουσα, στα 5 ευρώ. Τα εισιτήρια θα αρχίσουν να διατίθενται από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να πωλούνται κάρτες διαρκείας (σπεύσατε, γιατί εξαντλούνται γρήγορα).

Η COSMOTE διοργανώνει ένα διαγωνισμό για όλους τους ταινιόφιλους. Εάν είσαι συνδρομητής COSMOTE προλαβαίνεις να κερδίσεις μία από τις 100 διπλές προσκλήσεις, στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 54054. Μάθε περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού εδώ.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει φέτος η ταινία «Σώμα Με Σώμα», (De Rouille et d'Os) του Ζακ Οντιάρ με την Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Ματίας Σένερντς, που θα προβληθεί στο Παλλάς, ενώ άλλες πολυαναμενόμενες ταινίες που θα προβληθούν είναι το "Cosmopolis" του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ και η κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου βιβλίου του Τζακ Κέρουακ, "On the Road" από τον Βάλτερ Σάλες.

Μπες στο www.aiff.gr για να μάθεις τα πάντα για το φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας COSMOTE και να δεις περισσότερα τρέιλερ.

"Σώμα με Σώμα" (De Rouille et d'Os) του Ζακ Οντιάρ με Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματίας Σένερντς

de rouille et d'os / σώμα με σώμα - trailer από NyxtesPremieras


 "Στον Δρόμο" (On the Road) του Βάλτερ Σάλες με Γκάρετ Χέντλουντ, Κρίστεν Στιούαρτ

on the road / στον δρόμο - trailer από NyxtesPremieras


"Cosmopolis" του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με Ρόμπερτ Πάτινσον, Ζιλιέτ Μπινός

cosmopolis - trailer από NyxtesPremieras

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ