Πολιτικη & Οικονομια

Η αγορά δεν αντέχει πάνω από ένα κόμμα με πανελλαδική εμβέλεια

Η στήλη του Βασίλη Σταματίου ήρθε για να μας φτιάχνει τη διάθεση

vasilis-stamatiou.jpg
Βασίλης Σταματίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
136554-312352.jpg

Ναι κυρ Στέφανε, βάλε και ένα κιλό φέτα, και δέκα ματσάκια άνιθο, και ένα Αριέλ γίγας, και μία μεζονέτα στα Βριλήσσια, και γράφτα όλα στον Αρτέμη τον Σώρρα.


Και μην ξεχνάτε φίλοι μου, γιά όλες τις αγορές σας αποκτήστε τώρα τη νέα Αρτεμοκάρτα Visa!


Σοβαρά τώρα: Κι ο Τσίπρας τα ίδια με τον Σώρρα έλεγε, απλώς αντί να λέει ότι τα λεφτά τα έχει ο ίδιος, έλεγε ότι ξέρει κάτι άλλους που τα έχουν και δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθούν να του τα χαρίσουν. Πιό σοβαρός, έτσι;


Σε άλλα νέα, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Πιονγιάνγκ που έχει στα χέρια του ο Παππάς, η ελληνική αγορά αντέχει μόνο ένα πολιτικό κόμμα με πανεθνική εμβέλεια.


Εννοείται ότι θα ακολουθήσει αδιάβλητος διαγωνισμός.


Πως αλλάζουν φίλε μου οι καιροί : Παλιά πήγαινα στην αστρολόγο και μου έλεγε το ωροσκόπιο μου, τώρα πάω στη λογίστρια και μου λέει το φοροσκόπιο μου. Τον Σεπτέμβριο θα’ναι, λέει, ο Τειρεσίας ανάδρομος. Φτου!


Ετος 2345 μ.Χ.: Σε ανασκαφή στην παραλιακή βρέθηκε ένα γυάλινο ποτήρι που μέσα του υπήρχαν υπολείμματα αρχαίου ουίσκι, πέταλα λουλουδιών, απολιθωμένα ξηροκάρπια, ένα κίτρινο καλαμάκι και ξερός αφρός από φραπέ με γάλα γλυκό τούρμπο. Καταχωρήθηκε ως αμφορέας ελληναριστικής περιόδου.


Είναι ένας τύπος σνομπ στην απέναντι πολυκατοικία που κάθε βράδυ κάθεται στο μπαλκόνι με σαμπάνια, μονόκλ και ρομπ ντε σαμπρ, και ακούει την Ψωνάτα υπό το Σεληνόφως.


Στο δικό μου το μπαλκόνι, έχω τo σκυλί μου που γαυγίζει υπέροχα τα μπλουζ. Είναι καθαρόαιμο Τζο Κόκερ Σπάνιελ.


Οσο γιά εμένα, στις καλλιτεχνικές μου αναζητήσεις κάνω κυρίως αφηρημένη τέχνη. Θα σας έδειχνα ένα έργο, αλλά δεν θυμάμαι που τα έχω βάλει.


Τελευταίες αποδράσεις στη θάλασσα: Οταν παίρνω βαθιά ανάσα και καταδύομαι, μετά από ένα λεπτό αναδύομαι δύο εκατοστά πιό πέρα. Αυτό εγώ το ονομάζω μικροβούτι.


Αυτά τώρα. Παλιά, όταν ήμουνα μικρός και ρομαντικός, έκανα καταδύσεις με αναπνευστήρα και μάσκα του Ζορρό.


Το ντέρμπι των αιωνίων στις ρακέτες καλά κρατεί. Μέχρι στιγμής, το σκορ είναι Μπουχέσας - Κλαρινογαμπρός 38-45, χωρίς τον κατιμά.


Φθινοπωριάζει. Είναι η εποχή που τις νύχτες ψαρεύω με πυροφάνι χρησιμοποιώντας βασικά την προσωπικότητα μου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ