Πολιτικη & Οικονομια

Η αριστεία δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση!

Η στήλη του Βασίλη Σταματίου ήρθε για να μας φτιάχνει τη διάθεση

Βασίλης Σταματίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θορυβημένη από τις διακρίσεις των αθλητών στους Ολυμπιακούς και προκειμένου να περάσει στη ελληνική νεολαία τα σωστά μηνύματα και τις μεγάλες αριστερές αξίες, στο εξής η κυβέρνηση θα παρασημοφορεί τον καταληψία της χρονιάς με τον Χρυσούν Τσίπρα του Μεγάλου Μαρξυστικού Πολέμου Του Δεκεμβρίου 2008, τον οποίο ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα του καρφιτσώνει στην κουκούλα. Το παράσημο θα συνοδεύεται από μία συμβολική ποσότητα βενζίνης, ένα αμφορέα σε σχήμα μπουκαλιού Άμστελ και τρία παραδοσιακά πλεκτά στουπιά από την Αρτα.


Γνωρίζω εκ των έσω ότι ήθελε κι ο Αλέξης να κατέβει να αγωνιστεί στις ασκήσεις εδάφους, αλλά του είπαν ότι δεν δέχονται επαγγελματίες.


Κρίμα, γιατί με την άσκηση «τριπλή εναέρια κωλοτούμπα με προσγείωση στα τέσσερα», που άλλωστε φέρει το όνομα του, η Ελλάς θα είχε σίγουρο ένα ακόμα μετάλλιο.


Απηυδισμένος από όλα αυτά, ο Μπαλτάς ανέβασε στο Φέϊσμπουκ την σελίδα "Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΣΗ!!"


Επίσης μετά από σύσκεψη Τσίπρα – Κατρούγκαλου, ανακοινώθηκε ότι το επί κοντώ εκφράζει ρατσισμό προς τους μικρόσωμους, ονόματα δε λέμε, και στο εξής θα αποκαλείται «επί κάπως λιγότερο ψηλώ».


Αστειότητες τα περί επιδημίας ελονοσίας, δηλώνει η κυβέρνηση. Διαψεύδει επίσης ότι το ξύσιμο παπαριών στο δημόσιο οφείλεται σε βουβωνική πανώλη.


Ερευνώνται όμως με πολλή προσοχή έξι πιθανά κρούσματα χολέρας στην ολυμπιακή ομάδα που επέστρεψε από το Ρίο. Η διερεύνηση ανατέθηκε στον επιδημιολόγο κ. Καρανίκα.


Τι σκέφτεστε;

NA EDW ME TA FILARAKIA XAMOSSS STO REMO MEXRI PRWIASSSSS!!!111

Η δημοσίευση αρέσει στη ΔΟΥ Καλλιθέας


Γράφει η συνταγή «πέστο με βασιλικό», έχω βάλει ένα ματσάκι βασιλικό αλλά δεν μου έρχεται να πω τίποτα.


- Από που καταλαβαίνεις αυτούς που έχουν γάτες;

- Τα χέρια τους είναι γεμάτα γατουάζ.


- Χρόνια πολλά Μπάμπη μου, σου πήρα αυτό.

- Μα δεν κρατάς τίποτα.

- Είναι ένα πολύ ωραίο δώρον άδωρον. Ετσι θα σε άφηνα βρε κουτό;