- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πίσω στους ΑΝΕΛ ο Παύλος Χαϊκάλης - έγινε Γραμματέας Πολιτισμού
«Σε πολιτικό επίπεδο έχει διακριθεί για το ήθος και την προσφορά του»
Μετά το σκάνδαλο με offshore εταιρία ο Παύλος Χαϊκάλης επέστρεψε στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Να θυμίσουμε ότι ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων και βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε «κοπεί» από τα ψηφοδέλτια του κόμματος λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση offshore.
Πλέον -σύμφωνα με την ανακοίνωση- επιστρέφει ως Γραμματέας Πολιτισμού του κόμματος με εισήγηση του Γραμματέα των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρα.
Η ανακοίνωση:
«Με εισήγηση του Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιάννη Μοίρα, έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόταση η οποία του υποβλήθηκε και την αποδέχτηκε, ορίζεται Γραμματέας Πολιτισμού του Κινήματος, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου μας Παύλος Χαϊκάλης.
Σε σχετική με τον ορισμό του Παύλου Χαϊκάλη δήλωσή του, ο Γραμματέας Γιάννης Μοίρας αναφέρει:
«Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι απλά αναγνωρίσιμος στο χώρο του Πολιτισμού, της Τέχνης και του ποιοτικού καλλιτεχνικού θεάματος, αλλά κυρίως, είναι αναγνωρισμένος και καταξιωμένος: από τους συναδέλφους του, τους κριτικούς και πάνω απ’ όλα, από το μεγάλο κοινό. Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο άνθρωπο και καλλιτέχνη, ο οποίος έχει φτάσει σε κορυφαία επίπεδα επιτυχίας με βάση την αξία, το ζήλο, την εργατικότητα και τη δημιουργικότητά του και όλα αυτά, μένοντας πάντοτε σεμνός, ευγενής, και προσηνής.
Σε πολιτικό επίπεδο έχει διακριθεί για το ήθος και την προσφορά του, τόσο κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών του θητειών το 2012 και το 2015, όσο και από τη θητεία του ως υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων η οποία μπορεί να ήταν σύντομη λόγω προκήρυξης έκτακτων εκλογών, αλλά ανέδειξε το ενδιαφέρον και την προσήλωσή του να υπηρετεί τον πολίτη και να αναζητεί λύσεις στα προβλήματα.
Στην τετραετή συμπόρευσή μας στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ έχει υπάρξει ένας αγωνιστής, ο οποίος τιμά την βάση μας και η βάση μας του το ανταποδίδει. Έχει ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που όλοι μαζί ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αντιμετωπίσαμε από το 2012, μέχρι – μάλιστα - βαθμού αυτοθυσίας όταν δέχτηκε να μην είναι υποψήφιος στη λίστα των βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και τα ΜΜΕ της Διαπλοκής πήγαν να εγκλωβίσουν τόσο τον ίδιο όσο και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σε συκοφαντικά σενάρια περί ενός δήθεν σκανδάλου. Σενάρια τα οποία κατέπεσαν μετεκλογικά με βάση την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.
Καλωσορίζουμε τον Παύλο Χαϊκάλη στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων, του ευχόμαστε καλή δύναμη και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία που θα έχει και σε αυτή του την αποστολή. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουμε δυναμικά το παρών μας στο χώρο του Πολιτισμού και της Τέχνης με το νέο μας Γραμματέα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
«Αμφισβητώ αν το επικοινωνιακό χάρισμα του Τσίπρα μπορεί να προκαλέσει την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία» πρόσθεσε
Ποιες ημερομηνίες «κλειδώνουν», η εισήγηση του ΔΣ του ΕΦΚΑ
Δίμηνη προθεσμία στην Επιτροπή Αναθεώρησης
Τι ισχύει για τις οικογένειες με νέο εξαρτώμενο τέκνο
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Όσα είπε η υπουργός Παιδείας για τις Πανελλήνιες και τους ψυχολόγους στα σχολεία
Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις που λειτουργούν ως «κόφτες»
«Ξεφύλλιζε παρακολουθήσεις στο Μαξίμου», υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΣ και Βαρουφάκη
11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Συζήτησαν για ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
Τα πέντε βήματα για την εγγραφή στη νέα πλατφόρμα του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»
Επτακομματική Βουλή βγάζει η μέτρηση - Εκτός μένουν Λατινοπούλου, Βαρουφάκης, Νίκη και ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας κατά του Αντισημιτισμού»
Η απάντηση Τσιπολόνε στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Παπανδρέου
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου στην ATHENS VOICE
Κανένα θέμα προσχώρησης ή μετακίνησης προς το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.