Πολιτικη & Οικονομια

Παρλέ βου συριζανέλ;

Η στήλη του Βασίλη Σταματίου ήρθε για να μας φτιάχνει τη διάθεση

vasilis-stamatiou.jpg
Βασίλης Σταματίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129805-293878.jpg

- Καλά κι από που έβγαλαν το συμπέρασμα ότι το πτυχίο σου είναι πλαστό;

- Ξέρω γω; Ίσως ότι το πήρα με βαθμό «Πολύ Άριστα 11» να κίνησε υποψίες.


Πάντως είναι και μερικοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού που έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με την κάνναβη και διαθέτουν ένα σωρό κλαστά πτυχία.


Εντωμεταξύ στα Στάγειρα, ειδικό επιστημονικό κλιμάκιο υπό τον κ. Καρανίκα έφερε επιτέλους στο φως τον μπάφο του Αριστοτέλη, και αυτή τη στιγμή ερευνά επιτόπου τα μπαφικά έθιμα της εποχής. Θα ακολουθήσει επιστημονική δημοσίευση στο παγκοσμίου κύρους περιοδικό Ντάγκλα Ιντερνάσιοναλ Ρίβιου.


Την ίδια στιγμή, στη Ρουμανία βρέθηκε και ο τάφος του κόμη Βλαντ Δράκουλα. Μέσα υπήρχε μία μεσαιωνική επιγραφή που έγραφε «επιστρέφω αμέσως».


Μια και πιάσαμε τις ιστορίες τρόμου, στα υπόγεια του ΥΠΟΙΚ λέγεται πως τρελοί επιστήμονες έχουν μαζέψει ανθρώπινα μέλη από ιδιωτικούς υπάλληλους, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων και κατασκευάζουν το Τέρας του Αφραγκεστάιν.


Διά της παρούσης εισηγούμαι στην κυβέρνηση την ίδρυση μιας επιπλέον ειδικής υπηρεσίας ΚΕΠ για βραδύγλωσσους, που να λέγεται ΚΕΚΕΠ.


Αμ το άλλο; Ένας γνωστός μου πάρκαρε την μπε εμ βε του στην πλατεία Εξαρχείων και μετά από μία ώρα είχε αναβαθμιστεί σε φλαμπέ εμ βε.


Fast forward στο 2018: Μετά από ορισμένες μικροαλλαγές ήσσονος σημασίας, η Επιτροπή Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία εισηγήθηκε να προβάλλεται ξανά ελεύθερα η γνωστή κινηματογραφική τριλογία «Ο Κομαντάντε των Δαχτυλιδιών».


Σε άλλα κινηματογραφικά νέα από το κρατικό ΑΠΕ, η καινούργια ταινία του Τζέιμς Μποντ θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στο Συντροφάτο του Μονακό.


Μέσα σε όλα, υπάρχει κι ένα μικρό δροσερό άλογο με κίτρινο χρώμα και ωραία μυρωδιά: το πεπόνυ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ