Πολιτικη & Οικονομια

Κουρουμπλής: Το ασφαλιστικό θα ψηφιστεί

Οι Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι αρραγείς και κατανοούν την ιστορική ευθύνη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τη βεβαιότητά του ότι το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί απόψε στη Βουλή, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος τόνισε πως η κοινοβουλευτική ομάδα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσων και των ΑΝΕΛ είναι αρραγείς.

Μιλώντας στον Σκάι ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι οι βουλευτές της συμπολίτευσης κατανοούν την ιστορική ευθύνη που έχουμε να βγάλουμε τη χώρα από τη δοκιμασία, ενώ σημείωσε ότι «δεν πάμε στα τυφλά, πάμε με συγκεκριμένη κατεύθυνση, έχουμε την έκθεση της Κομισιόν που λέει ότι θα έχουμε ακόμη και μέσα στο 2016 ανάπτυξη».

Επικρίνοντας την αντιπολίτευση για τη στάση που κρατά, σημείωσε: «Με ενοχλεί να βλέπω τη χαιρεκακία της αντιπολίτευσης, που θα έπρεπε να βάλει πλάτη». «Ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο και σήμερα αποποιούνται τις ευθύνες τους» πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε πως οι βουλευτές της συμπολίτευσης αντιλαμβάνονται την ευθύνη που υπάρχει απέναντι στην πατρίδα, όπως είπε, τόνισε ότι «το ζήτημα είναι πατριωτικό, όχι προσωπικό».


Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας