- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο Πολάκης, η εισβολή στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η μαντινάδα (video)
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
Στη συνεδρίαση των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ «εισέβαλε» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης, μετά και τις αποκαλύψεις για παρέμβασή του προκειμένου να διορισθούν 100 γιατροί στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) που είχε ανατεθεί στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.
Το εν λόγω θέμα ήταν και το αντικείμενο της συνεδρίασης του ΔΣ.
Εξερχόμενος του κτιρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ ο υπουργός Υγείας επέμεινε οι απαντήσεις δόθηκαν με το χθεσινό δελτίο τύπου όπου ομολογεί την παρέμβασή του προσθέτοντας ότι «ξεκαθαρίσαμε ορισμένα πράγματα».
Επέμεινε ότι ο έλεγχος που ο ίδιος με τη μετακλητή υπάλληλο του υπουργείου και στενή συνεργάτιδά του έκαναν στις αιτήσεις έδειξε ότι «υπήρχαν λάθη στη μοριοδότηση» και υποσχέθηκε ότι «άμεσα θα δημοσιευθούν οι πίνακες μετά την υποβολή ενστάσεων».
Υποστήριξε, επίσης, ότι οι σχέσεις τους με τον διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι «άριστες».
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραιτηθεί ή όχι, απάντησε ειρωνικά, λέγοντας μια μαντινάδα: «Που 'χει γρε στο πεθυμιό της, το θωρεί και στο όνειρό της».
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ