- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
ΠΑΣΟΚ: Η συνωμοσιολογία Τσίπρα δεν πείθει
«Ο ελληνικός λαός έχει μάτια και μνήμη»
Για επικίνδυνους χειρισμούς κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ την κυβέρνηση με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις των WikiLeaks.
«Ο κ. Τσίπρας μας είπε σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Έλληνες πρέπει να χαίρονται γιατί με την πολιτική του επιβαρύνονται με μέτρα 5,5 δισ. για το 2016 και 14 δισ. συνολικά για την τριετία 2015-2017», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως δεν θα υπήρχε αυτή η επιβάρυνση χωρίς την αλλοπρόσαλλη πολιτική του και τους επικίνδυνους χειρισμούς που βύθισαν την οικονομία και μας οδήγησαν στην ύφεση και στο τρίτο μνημόνιο.
«Η εμμονή του σε συνωμοσιολογία, ανακρίβειες και ψέματα δεν πείθει πια ούτε τους βουλευτές του, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σίγουρα πάντως δεν πείθει τον Ελληνικό λαό που έχει και μάτια και μνήμη. Βλέπει που οδηγούμαστε με τους νέους ακροβατισμούς που μόνο πρόσθετη ζημιά μπορεί να προκαλέσουν στη χώρα».
«Τίποτα δεν διδάχτηκαν από το στραπάτσο του καλοκαιριού. Είναι και ακατάλληλοι και αμετανόητοι, άκρως επικίνδυνοι», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.