- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Παπανδρέου προς Τσίπρα για Μουζάλα
Ένα tweet κοφτό, καλοδουλεμένο, ανοιχτό σε ερμηνείες
Και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου πήρε θέση για το θέμα Μουζάλα, τουιτάροντας χτες Τετάρτη το εξής:
«Ο Αλέξης Τσίπρας, να κρατήσει τον κ. Μουζάλα αντί του Π. Καμμένου. Αυτή θα είναι μια δημοκρατική επιλογή. Ίσως και μια προοδευτική αρχή».
Ο Αλέξης Τσίπρας, να κρατήσει τον κ. Μουζάλα αντί του Π. Καμμένου. Αυτή θα είναι μια δημοκρατική επιλογή. Ίσως και μια προοδευτική αρχή.
— George A. Papandreou (@GPapandreou) March 16, 2016
Το μήνυμα είναι απλό, καλοδουλεμένο και απευθύνεται στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα. Επί της ουσίας, θεωρεί τη διατήρηση του κ. Μουζάλα στην κυβέρνηση «δημοκρατική επιλογή», ενώ, προοιωνιζόμενος μελλοντικές εξελίξεις πιθανών νέων κυβερνητικών σχημάτων (έξω οι ΑΝΕΛ, μέσα- ποιοι;) μιλάει για πιθανή «προοδευτική αρχή». Ακόμα, είναι χαρακτηριστικό ότι αποκαλεί τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής «κύριο», ενώ τον υπουργό Εθνικής Άμυνας «Π. Καμμένο».