- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αληθεύει ότι θα στείλουμε στη Γιουροβίζιον θρηνωδία καθ’ υπαγόρευσιν, για το προσφυγικό; Ο κ. Τσακνής δεν το σκέφτηκε, μου φαίνεται, καθόλου καλά. Όλα τα ’χε αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση, το μόνο που της έλειπε είναι να ανοίξει μέτωπο και με τους γιουροφάνς. Σ’ έχει στρώσει ποτέ στο κυνήγι γιουροφάν;
Δεν ξέρω βέβαια και πολλά γι’ αυτή την απόφυση της ποπ κουλτούρας, έχω όμως την εντύπωση ότι οι ταμένοι της, αν και φιλήσυχοι στην πλειονότητά τους, δεν αφίστανται αμαχητί των δικαιωμάτων τους τα οποία άλλωστε ασκούν άπαξ του έτους. Μια περιοδικότητα αρκετά συφερτική, αν υπολογίσει κανείς τις ξεσηκωμένες συλλογικότητες που τον τελευταίο μακρύ καιρό έχουν πιάσει τον κορμό της λαοπρόβλητης κολεγιάς Τσίπρα-Καμμένου και έι οπ, έι οπ, τον ταρακουνάνε πέρα δώθε.
-Κι άμα πέσω από κει, βασιλιά μου;
-Θα βρεθείς μέσα στην αγκαλιά μου.
Μωρ’ τι μας λες; Όρεξη την είχα. Θες από βίτσιο, θες από κακώς εννοούμενη κοκεταρία, θα προτιμούσα να πέσω απ’ την Ακρόπολη και να σταθώ όρθια. Το ίδιο φαντάζομαι ότι επιθυμούσαν και όλοι όσοι έβαλαν πλάτη σε εκλογές και δημοψηφίσματα για να παίζουν τώρα πάνω τους τη μακριά γαϊδούρα των διορισμών, συγγενείς, φίλοι και για όλα φταίν’ οι γκόμενες οι πρώην κι οι επόμενες.
Και για να στο πω κι αλλιώς να το καταλάβεις, όταν τα γιοφύρια μπροστά μας θα κόβονται, όταν θα μπαίνουμε σε αεροπλάνο με το συνάλλαγμα μασούρι στο στρίφωμα, η Γιουροβίζιον θα είναι η μόνη μας επαφή με τον έξω κόσμο. Κάτι σαν Αζερμπαϊτζάν χωρίς πετρέλαιο, Βοσνία χωρίς φολκλόρ και Κόσσοβο δίχως πρέζα. Με την Πουγουδουμού αναπεπταμένη αριθμητικώς και ολογράφως, χωρίς σιγαστήρα στον εκφωνητή και χωρίς τσιρότο στους υπότιτλους.
Γι’ αυτό σας λέω, κύριε Τσακνή μου, αφήστε το να πάει στα κομμάτια και βρείτε άλλη ΥΕΝΕΔ να παίξει των εχθρών τα φουσάτα περάσαν. Σας μιλάω εκ πείρας. Το μαύρο δεν είναι τίποτα μπροστά στο γκλίτερ. Άπαξ και στο πετάξουν πάνω σε ρούχο, γάμησέ τα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.