Πολιτικη & Οικονομια

Ο Τσ, o S. ο Το. και ο… Heisenberg

Απόσπασμα από τη μυστηριώδη συνάντηση στο Βερολίνο

Ευτύχης Παλλήκαρης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Τσ. μπήκε με μεγάλη προφύλαξη στο γραφείο του Σ. Ο Σ. τον περίμενε στο ημίφως, πίσω από το εβένινο γραφείο του. «Κάθισε» του είπε. «Το έφερες;» «Ννναι» ψέλλισε ο Τσ., απιθώνοντας μπροστά στον Σ. το ογκώδες σύγγραμμα. Ο Σ. του ένευσε: «Φύγε τώρα». Ο Τσ. σηκώθηκε, οπισθοχωρώντας προς την πόρτα. «Κάτι άλλο;» ρώτησε. «Φύγε, σου είπα» του απάντησε εκνευρισμένος ο Σ. Ο Τσ. ήξερε ότι έπρεπε να εξαφανιστεί το συντομότερο...

Σε κλάσμα δευτερολέπτου, η πλαϊνή πόρτα του γραφείου του Σ. άνοιξε. «Έφυγε;» ρώτησε ο Το, που με χίλιες προφυλάξεις έκατσε στην καρέκλα που μόλις πριν από λίγο φιλοξενούσε τον Τσ. «Το έφερε;» «Ναι, το έχω εδώ». Ο Σ. και ο Το. άνοιξαν το πολυσέλιδο έγγραφο του Τσ. και πάγωσαν! ...Στο μεταξύ ο Τσ. πλησίασε το αυτοκίνητό του, ψηλάφισε τα επικίνδυνα σημεία για κοριούς –όπως ο Heisenberg στο «Breaking Bad»–, έβαλε μπρος και ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα αφήνοντας μια τρομερή κραυγή! Είχε αφήσει το σχέδιο ασφαλιστικού στον Σ. και τον Το. στα ελληνικά! Χα!

(Απόσπασμα από τη μυστηριώδη συνάντηση στο Βερολίνο, όπως θα την παρουσιάσει σήμερα μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Μην το χάσετε!)