- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πέρασε το ν/σ - ψήφισαν υπέρ 153 βουλευτές
Δύο απώλειες για την κυβερνητική πλειοψηφία
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα με δύο απώλεις για την κυβερνητική πλειοψηφία. Υπέρ του πολυνομοσχεδίου ψήφισαν 153 κυβερνητικοί βουλευτές. Να τονίσουμε ότι απουσίασαν πολλοί βουλευτές της ΝΔ, που βρίσκονταν στην ομιλία Μεϊμαράκη και απέστειλαν επιστολική ψήφο που δεν προσμετράται.
Επί της αρχής υπερψήφισαν το ν/σ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, ενώ καταψήφισαν ΝΔ, ΧΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν και τα άρθρα εκτός από τα άρθρο 1 που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι, τα άρθρα 11 και 16 που τα ψήφισε το Ποτάμι και το άρθρο 18 που το ψήφισε το ΠΑΣΟΚ.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης απουσίαζε από τη Βουλή, και αμέσως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έστειλαν επιστολές στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με τις οποίες γνωστοποιούσαν ότι οι δύο βουλευτές έχουν διαγραφεί από την ΚΟ των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού.
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ