- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Την Πέμπτη με τη μορφή του κατεπείγοντος το ν/σ για την ανακεφαλαιοποίηση
Και για τα προαπαιτούμενα που απομένουν να ψηφιστούν
Την Πέμπτη κατατίθενται στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος τα νομοσχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και για τα προαπαιτούμενα που απομένουν να ψηφιστούν, όπως είναι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.
Ειδικά για την ανακεφαλαιοποίηση, στόχος είναι το νομοσχέδιο να έχει ψηφιστεί έως και το Σάββατο. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων και το νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς συζήτηση με την διαδικασία του κατεπείγοντος την Παρασκευή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και το Σάββατο θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια.
Για τα προαπαιτούμενα γίνεται αγώνας δρόμου να κλείσουν εκκρεμότητες, όπως το τι ακριβώς θα γίνει με τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση, προκειμένου να ψηφιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψήφισή του εν λόγω νομοσχεδίου προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα.
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ