Πολιτικη & Οικονομια

Τα γαλάζια σου δράματα

Από αρχηγούς καλά τα πάτε. Ινδιάνους δεν έχετε!

90199-203766.gif
Διογένης Δασκάλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111298-220673.jpg

Ποιος είν’ αυτός ο ικανός με τη γαλάζια βάτα; Ποιος να ’ναι «ο άλλος» αρχηγός μέσ’ της Συγγρού τη στράτα; Η Ν.Δ. και τα προβλήματά της. Θέλεις μάγκα ταβερνιάρη μουστακλή πολλά βαρύ; Έχομεν! Θέλεις «είναι κάτι παιδιά που δεν γίνονται άντρες;» Έχομεν! Και μάλιστα κοντά στο «τζάκι» αγκαλιά με τον επόπτη. Θέλεις με «Άδωνι» κορμί; Επίσης έχομεν και σε πολύ καλή τιμή. Και αν τον λιγουρεύεστε, ελάτε να τον πάρετε. Κάνει και τον μπιπ-μπιπ κογιότ σε όλα τα φανάρια. Θέλεις τον αντίχριστο ή τον Αντιτσίπρα; Θέλεις νέο ευθυτενή σιωπηλό και παχουλό με χωρίστρα στο μαλλί; ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΕΤΟ - ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΕΤΟ, είσαι ο άντρας κι έχεις το βέτο.

«Ο κόσμος υποφέρει και πονά κι εσείς τα ίδια παραμύθια», όπως άδει ακόμη μέσα μου ο Νιόνιος και η Σαμίου. Δεν τα γουστάρω τα τραγούδια σας, είναι πολύ ζαχαρωμένα. Ποιος λαπάς για φαβορί και ποιος Τζιμ Γουάιλτνερ για αουτσάιντερ; Κοινώς, όπως λένε και οι γριές, «η κοκόνα η Θωμαή απ’ τον ύπνο στο φαΐ». Τώρα πες εσύ ποιον γέροντα μπορεί να νοιάζει για βαρόνους και δελφίνους, όταν απ’ τη σύνταξη δεν μένει ούτε το «ξη». Ποιος άνεργος εχέστηκε για τους καβγάδες στη Συγγρού; Μήπως κι απ’ τους νεότερους ποιος να ’ναι άραγε αυτός που ίσως να θυμάται; Το κάλεσμα του mr «Τζι» που εις τη Χρυσήν μας την Αυγή μέρες του ΟΧΙ που ’χουμε, να παραστεί σ’ εξέδρα! «Εκτός από τη μάνα σου κανείς δεν σε θυμάται», Φύσσα μου, αυτόν τον μη επαναλαμβανόμενο χωρισμό, όπως θα έλεγε και ο καπετάν ποιητής.

Ψηφίστε με 20ευρα, λοιπόν, με 3ευρα, 5ευρα, πεντόλιρα τσεπούντα τον Μπεζεβένκι να πάει στην Ελούντα, αλλά ένα να ξέρετε. Αυτήν τη διπλή Εθνική Γιορτή δεν θα την γιορτάσουμε όλοι μαζί. Άλλο έθνος, άλλη Ελλάδα, άλλη χώρα έχει μέσα του ο καθείς. Γι’ αυτό αφήστε τους πολίτες, γιατί όλοι ναζί με τους πολίτες δεν είμαστε. Συγγνώμη, κιόλας, που δεν θα σας διευκολύνομεν οι «όσοι» από δω και στο εξής. Επίσης από αρχηγούς καλά τα πάτε. Ινδιάνους δεν έχετε!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ