- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Σήμερα Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι εισάγεται στην ολομέλεια της Βουλής το πρώτο νομοσχέδιο (ν/σ) με τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου 3, η ψήφιση του οποίου αποτελεί προϋπόθεση για να «ξεκλειδωθούν» 2 δισ. € δανειακής δόσης που λιμνάζουν (από τα 3 συνολικά).
Θ΄ ακολουθήσει μιάμιση μέρα συζήτηση και αύριο τη νύχτα, οπότε θα έχει επιστρέψει και το κυβερνητικό κλιμάκιο από τις Βρυξέλλες, θα γίνει η σχετική ψηφοφορία. Ο επίσημος τίτλος του ν/σ είναι: «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων»,
Η κυβέρνηση έχει 155 βουλευτές. Μέχρι στιγμή, μόνο ο κ. Νίκος Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ) έχει εκφράσει πιθανολόγηση διαφοροποίησης.
Υπενθυμίζεται ότι το ν/σ, αφού διαβάστηκε δεύτερη φορά χτες το βράδυ στις συναρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, είχε γίνει κατά πλειοψηφία δεκτό επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολό του.
(Στη φωτογραφία πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης)