- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπροστά σε πλήθος κόσμου εγκαινίασε χτες το βράδυ (Πέμπτη) τα προεκλογικά του γραφεία του στην Αθήνα, ως υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και βεβαίως μη βουλευτής.
Κεντρική ομιλία ο υποψήφιος δεν έκανε, αλλά τριγυρνούσε από πηγαδάκι σε πηγαδάκι μιλώντας με τον κόσμο. Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε μόνο μια σύντομη δήλωση: «Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για ν’ αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη Νέα Δημοκρατία. Αλλάζουμε πρώτα εμείς, για να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε όλη τη χώρα». Είπε ακόμα ότι θ΄αρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία από την Πέλλα και τα Γιαννιιτσά. Ο υποψήφιος ήταν εμφανώς απαλλαγμένος από περιττά κιλά.
Παραβρέθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι, με αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Χαρακτηριστικές παρουσίες: τα μέλη της Βουλής κ. Ν. Μηταράκης, Σ. Κεδίκογλου, Απ. Βεσυρόπουλος και οι πρώην βουλευτές κ. Κ. Κιλτίδης, Γ. Κωνσταντόπουλος, Δ. Σαμπαζιώτης. Το «παρών» έδωσαν πολλοί πολιτευτές και μέλη Νομαρχιακών Επιτροπών της νότιας Ελλάδας, αλλά και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.
Έκπληξη ήταν η παρουσία του βουλευτή Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ κ. Κώστα Ζουράρι, που δήλωσε «ήρθα να δω το γιο μου», εννοώντας τον 37άχρονο υποψήφιο. Αλλά η παρουσία του δεν έχει να κάνει με προσχώρηση- ανήκει, άλλωστε, σε άλλο κόμμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια Κυριακή το λιανεμπόριο θα είναι ανοιχτό
Πότε πληρώνεται, τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Φωτίζεις την ημέρα μου με την καλοσύνη, τη στοργή και το υπέροχο χαμόγελό σου», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη
Αύριο θα μεταβούν στην περιοχή δύο τριμελή κλιμάκια της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών
Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα έχει αλλάξει σχεδόν όλο το πλαίσιο
Η κυριακάτικη ανασκόπηση του πρωθυπουργού με το πλέγμα των μεταρρυθμίσεων και κυβερνητικών παρεμβάσεων
Οι δύο εκθέσεις που στέλνουν θετικό μήνυμα στις αγορές
Χωρισμένη στα δύο η Κουμουνδούρου
Τι είπε στη δευτερολογία στην Κεντρική Επιτροπή για τις εσωκομματικές διαφωνίες και τον Παύλο Πολάκη
«Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν τελείωσε»
Ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη δευτερολογία του, απέρριψε όλες τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στο συνέδριο
«Τρεις μήνες χωριζόμαστε δίνοντας διαπιστευτήρια ποιος αγαπάει τον Τσίπρα» - Πυρά κατά του Φάμελλου
Τι ζητούν από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο και η θέση τους για το κόμμα Τσίπρα
Τι τελικά ισχύει με την αίτηση
Και όχι αν θα είμαστε δίπλα ή απέναντι στον Τσίπρα
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.