Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση ΑΝΕΛ στο Παν. Μακεδονίας: Να παραδώσει την έδρα του ο Μαραντζίδης

«Μιλάμε για μία ευθεία "δολοφονική" επίθεση σε βάρος μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108222-214619.JPG

Στην «αθλιότητα των ”δημοσκοπήσεων” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συνεργαζόταν με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ» αναφέρθηκε ο επικεφαλής Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων τόσο του ραδιοφωνικού σταθμού ”Στο Κόκκινο 105,5” και ”ΕΡΑ Χανίων” σχετικά με την αποτυχία των δημοσκοπήσεων.

«Εδώ δεν μιλάμε για μια απλή αποτυχία όπου έδιναν 1.5%-2% στους Ανεξάρτητους Έλληνες, δημιουργώντας την ψυχολογία στον κόσμο ότι η ψήφος τους σε εμάς είναι μια χαμένη ψήφος. Μιλάμε για μία ευθεία ”δολοφονική” επίθεση σε βάρος των ΑΝΕΛ, όπως σχολίασε γενικότερα για τις δημοσκοπήσεις και ο πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος», τόνισε ο κ. Κουίκ.

«Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή ικμάδα αξιοπρέπειας, οφείλει ο ”δημοσκόπος” αναπληρωτής καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης, στέλεχος του ”Ποταμιού”, να παραδώσει την πανεπιστημιακή του θέση. Ειδάλλως, αν δεν το πράξει ο ίδιος, θα πρέπει να επιληφθεί η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς στο όνομα αυτού του κυρίου, διασύρεται βάναυσα η επιστημονική και επιμορφωτική αξιοπιστία του» προσέθεσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, λέγοντας πως θεωρεί «δεδομένη την επικινδυνότητά του ή την ασχετοσύνη του, στο να μαθαίνει τα παιδιά μας την επιστήμη τους με απόλυτη διαστρέβλωση».

«Η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Έως εδώ. Από εκεί και πέρα θα τον συμπαρασύρει ένα πραγματικό ”ποτάμι” νομικών αντιδράσεων από την πλευρά μας. Τέλος, δεν θέτω θέμα πώς είναι δυνατόν αυτός ο κύριος να πλασάρει ”δημοσκοπικές” έρευνές του χωρίς να είναι μέλος της Ένωσης των Επαγγελματικών Εταιριών Δημοσκοπήσεων. Δεν το θέτω, γιατί απλούστατα και εκείνες έφαγαν το απόλυτο ”μαύρο”, όσα συγγνώμη και αν ζητούν εκ των υστέρων» είπε ο κ. Κουΐκ, θέτοντας ως υστερόγραφο στην δήλωσή του «αυτές οι άθλιες ”δημοσκοπήσεις” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έγιναν επ' αμοιβή; Ή στο δωρεάν;».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ