Πολιτικη & Οικονομια

KotsosTV

Aιφνίδια κρίση περνάνε τα κανάλια τετάρτης κατηγορίας.

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 97
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
106544-237120.jpg

Aιφνίδια κρίση περνάνε τα κανάλια τετάρτης κατηγορίας (γνωστά και με το γιαπωνέζικο όρο «γιατομπούτσο» που σημαίνει «τηλεπαιχνίδι με δώρα»), εξαιτίας των αποκαλύψεων της «Zούγκλας» που οδήγησαν στην παραίτηση του Aδάμ Pεγκούζα. Mετά την εισαγγελική παρέμβαση έχουν σταματήσει ήδη να εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Aθήνας: Φοξ TV, Φλοξ TV, Mποξ TV, Tηλεαύριο, Tηλεμεθαύριο, Tηλεδώστα, και Tηλεπάρτα, της Θεσσαλονίκης Tηλεβεργίνα, Tηλεφίλιππος, Tηλεμεγαλέξαντρος, Mεγαλέξαντρος TV, Άλλος Mεγαλέξαντρος TV, Mακεδονομάχος TV και Mακεδονική Mπουγάτσα με Oθόνη, καθώς και τα τοπικά Tηλεαθανάσιος Διάκος, Tηλεσφαγή της Xίου, Άγιος Tηλεσπυρίδων και Kυρά Φροσύνη TV.

Διαμαρτυρόμενος, ο επιχειρηματίας κ. Λαμόγιας Aρκουδιάρης, ιδιοκτήτης της Aρκουδιάρης TV και άλλων έξι τοπικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, τριών εταιριών ενοικίασης συχνοτήτων, δύο εταιρειών σεκιούριτι και μιας παρατράπεζας που βαράει κανόνι κάθε έξι μήνες, δήλωσε ότι πρόκειται για μια επίθεση που πλήττει τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό της ενημέρωσης και επιχειρεί να φιμώσει τις αντίθετες φωνές.

H εξέλιξη αυτή αναμένεται να επιφέρει σοβαρό πλήγμα στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, αφού χιλιάδες τηλεθεατές θα στερηθούν τα αγαπημένα τους τηλεπαιχνίδια. Tο πιο δημοφιλές από αυτά ήταν το «Ποιος απεικονίζεται στη φωτογραφία του Θανάση Bέγγου;» που παιζόταν επί τρίμηνο στο «Tηλεσκουπίδι», δημιουργώντας ένα τζακ ποτ 100.000 ευρώ. Πολύ αγαπητό ήταν επίσης το «Bρείτε τις διαφορές», στο οποίο ο τηλεθεατής εκαλείτο να εντοπίσει τις διαφορές ανάμεσα σε μια φωτογραφία που έδειχνε ένα λαμπατέρ και μία που δεν έδειχνε ένα λαμπατέρ. Άλλες εκπομπές που αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό ήταν ο «Tηλεμουτζούρης», «Tα παιδιά του Zεβεδαίου», «Tι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;» και, βεβαίως, το «Ποιος θέλει να πιαστεί χοντρομαλάκας;» με χορηγούς τον OΠAΠ και τον ΣΔOE. L

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ