Πολιτικη & Οικονομια

Διαψεύδουν Κατρούγκαλος – Γεροβασίλη

Δημοσίευμα για χαμηλή κατώτατη σύνταξη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», που αποδίδει στον πρώην υπουργό Εργασίας κ. Γιώργο Κατρούγκαλο την πρόταση για θέσπιση ανώτατης σύνταξης 600 ευρώ, διέψευσαν ο ίδιος και η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Όλγα Γεροβασίλη.

Ο κ. Κατρούγκαλος, μεταξύ άλλων είπε:

· Ποιος τρελός θα εισηγούνταν ανώτατη σύνταξη στα 600 ευρώ;

· Είναι προβοκάτσια και αποκύημα νοσηρής φαντασίας, που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα παρά μόνο με την προεκλογική περίοδο

· Είναι γεγονός ατυχές, δεν το ταυτίζω όμως με την εφημερίδα, ούτε θέλω να υπάρξει μέσα από αυτό ένας εμφύλιος της Αριστεράς.

Η κ. Γεροβασίλη, εξάλλου, είπε ότι το δημοσίευμα εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς ψευδών και ανυπόστατων ειδήσεων που στοχεύουν πρόσωπα, με σκοπό, όμως, να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να δοθεί η δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία να συγκυβερνήσει, όπως διακαώς επιθυμεί.