- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
ΝΔ: Θα τα πούμε στο debate
Απάντηση σε όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη
«Ο κ. Τσίπρας παράγει περισσότερα ψέματα από όσα μπορούν να καταναλώσουν αυτοί που τον ακούνε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κάθε μέρα που περνά και κατρακυλούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ολοένα και περισσότερο θα διχάζει, θα βρίζει, θα ρίχνει λάσπη, στη Νέα Δημοκρατία και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη», αναφέρει η Ν.Δ. και προσθέτει: «Δεν τον ακολουθούμε. Εμείς μένουμε σταθεροί στην ανάγκη για σταθερότητα, εθνική συνεννόηση και εφαρμογή ενός ξεκάθαρου σχεδίου αλλαγών για το μέλλον».
Τονίζει επίσης πως «πριν ένα μήνα, όταν οι πρώην σύντροφοι του κ. Τσίπρα έσπρωχναν την Ελλάδα στα βράχια, η Νέα Δημοκρατία με την ψήφο της, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ και την Ευρώπη. Τότε ήμασταν καλοί… Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο ντιμπέιτ».