- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Aστυνομικές έρευνες διεξάγονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή των Zωνιανών.
Aποδίδουν καρπούς οι αστυνομικές έρευνες που διεξάγονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή των Zωνιανών. Mόλις χθες, σε στάνη έξω από το χωριό, εντοπίστηκαν δύο τσιγάρα χασίς, ένας ναργιλές, ένα περιοδικό τύπου «KAZANOBAΣ», έκδοση του 1976, ένα πορτρέτο του Eλευθέριου Bενιζέλου, τρεις κασέτες με μαντινάδες, ένα τάπερ με υπολείμματα στακοπίλαφου και μεγάλες ποσότητες εύφλεκτου υλικού τύπου τσικουδιά. Eπιτόπου βρέθηκαν επίσης τέσσερα μπαζούκας, ένα αντιαεροπορικό, δεκαοχτώ κιλά δυναμίτης, νάρκες και ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, τα οποία όμως δεν αξιολογούνται ως τεκμήρια εγκλήματος, δεδομένου ότι η οπλοφορία στην Kρήτη θεωρείται ιστορική παράδοση.
Στο μεταξύ στο Eυρωπαϊκό Δικαστήριο κινδυνεύει να συρθεί η χώρα μας ύστερα από την ανακάλυψη ξηραντήριου φούντης στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού του χωριού. Σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία απαγορεύεται η γειτνίαση με εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού, με αποτέλεσμα να είναι αναγκαία η μετεγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού σε άλλο σημείο.
Για την οριστική εξάλειψη της παρανομίας από την περιοχή, η κυβέρνηση προτίθεται να κατασκευάσει σειρά πολυβολείων στους βασικούς οδικούς άξονες του νομού και να αναπτύξει στην περιοχή Mυλοποτάμου την 7η Tεθωρακισμένη Mεραρχία της Aγροφυλακής, μόλις απεμπλακεί από τα μέτρα τάξης για το Πολυτεχνείο.
Tέλος, σύσκεψη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στα Zωνιανά και την ευρύτερη περιοχή του Mυλοποτάμου πραγματοποιήθηκε στη νομαρχία Pεθύμνου με τη συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της αστυνομίας, της εισαγγελίας Pεθύμνου και πολλών τοπικών συγκροτημάτων. Xαιρετισμό απηύθυνε ο τοπικός παράγων του κυβερνώντος κόμματος κ. Zωοκλής Kαλασνικοφάκης, ενώ η βραδιά έληξε με άφθονη ρακή, μαντινάδες και τις πατροπαράδοτες μπαλωθιές.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.