Πολιτικη & Οικονομια

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει «λευκή επιταγή» στον κ. Τσίπρα

Αντί για συμφωνία γυρίζει με τελεσίγραφο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά από τον Πρωθυπουργό «να πει το μεγάλο ‘ναι’ στην Ευρώπη και στο ευρώ και να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για μια λυτρωτική συμφωνία», τονίζοντας ότι αυτή είναι «η μία και μόνη επιλογή» που έχει πια ο κ. Τσίπρας.

«Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή. Τα διλήμματα είναι δραματικά. Έφτασε η ώρα της αλήθειας, η ώρα της μεγάλης απόφασης», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά εννοώντας ότι η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και μεταθέτει τις ευθύνες της σε άλλους».

«Στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών πριν από τρεις ημέρες ο κ. Τσίπρας έχει δεσμευθεί να φέρει λύση, που ακυρώνει την ρήξη και το Grexit. Λύση που κατοχυρώνει τη θέση της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στο ευρώ. Αντί να φέρει την συμφωνία που είχε υποσχεθεί γύρισε με τελεσίγραφο», συνέχισε η κ. Γεννηματά και ξεκαθάρισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει ‘λευκή επιταγή’, στον κ. Τσίπρα, στην κυβέρνησή του και σε κανέναν άλλον, για επιλογές , πρωτοβουλίες, παραλείψεις και παιγνίδια σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει άλλοθι σε σκοτεινά διπλά σχέδια με σκοπιμότητες και κρυφές ατζέντες», διαμηνύει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «μετά την οικτρή αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαιτούνται αποφάσεις δύσκολες, επώδυνες, αλλά αναγκαίες και σωτήριες».


 ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές