Πολιτικη & Οικονομια

Ζωή Κων/λου εναντίον (κάποιων) ΜΜΕ

Παρουσιάζοντας Έκθεση για το Δημόσιο Χρέος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Υπάρχουν ΜΜΕ διαπλοκής που ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό», τόνισε κατά την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της Προκαταρκτικής Έκθεσης της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους η πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Άλλα σημεία από την τοποθέτησή της:

· «Οι κερδισμένες τράπεζες από τη διαδικασία του μνημονίου πληρώνουν διαφημίσεις στα ΜΜΕ, την ώρα που τα ΜΜΕ δεν έχουν αποδώσει τον οφειλόμενο φόρογια τηδιαφημιστική δαπάνη » 

· «Η Ελλάδα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση σε πλαίσιο και σε καθεστώς που δημιούργησαν άλλοι. Αυτοί, οι άλλοι, οφείλουν να απαντήσουν στα ευρήματα της Επιτροπής μας»

· «Όταν κατατίθενται τέτοια πορίσματα όπως της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους είναι απογοητευτικό να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις». (απάντηση στο αν συμφωνεί με την διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης)

· «Είπατε πως είστε από τον  «Σκάι» , έτσι δεν είναι; Παρακολουθούμε με φρίκη –και το λέω ευθέως δεν σας αποδίδω προσωπικά κάτι – όμως είναι απογοητευτικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση»

· Ο δημοσιογράφος του «Μέγκα» κ. Γιάννης Πρετεντέρης κατά παραδοχή του γνώριζε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, αλλά έλεγε το αντίθετο.