Κοινωνια

Λαύριο: 32χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην πρώην του και τον σύντροφό της μπροστά στα δύο παιδιά τους

Σε κρίσιμη κατάσταση τα θύματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας τη νύχτα στο Λαύριο - Με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο τα δύο θύματα - Ο δράστης είχε εισβάλει στο σπίτι σπάζοντας τα τζάμια με βαριοπούλα.

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Λαύριο όταν ένας 32χρονος Ρουμάνος εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, σπάζοντας με βαριοπούλα το τζάμι.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 32χρονος επιτέθηκε στην 32χρονη πρώην του και στον νυν σύντροφό της, τραυματίζοντάς τους σοβαρά με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν από το Λαύριο στο Ασκληπιείο Βούλας, καθώς έφεραν σοβαρά τραύματα. Ο καβγάς και το μαχαίρωμα έγιναν, μάλιστα, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του 32χρονου και της 32χρονης, ηλικίας 2 και 3 ετών.

Ο δράστης προσήχθη στο Τμήμα Λαυρεωτικής.