Κοινωνια

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Νεκρή 32χρονη και το σκυλάκι της μετά από πυρκαγιά σε σπίτι

Γείτονες την ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φθιώτιδα: Νεκρή 32χρονη και το σκυλάκι της μετά από πυρκαγιά σε σπίτι - Γείτονες την ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της

Μία 32χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στο σπίτι της στη Βίτωλη του Δήμου Μακρακώμης στη δυτική Φθιώτιδα τα ξημερώματα της Τετάρτης (23.9) μετά από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 02:00' τα ξημερώματα σε προσθήκη - δωμάτιο κατοικίας, το οποίο και καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς από τις φλόγες. Η γυναίκα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από γείτονες χωρίς τις αισθήσεις της και χωρίς να φέρει εγκαύματα στο σώμα της, γεγονός που συγκλίνει στην εκτίμηση ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία εξαιτίας των πυκνών καπνών. Νεκρό εντοπίστηκε και το σκυλάκι της. 

Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μακρακώμης Φθιώτιδας. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά έχει αναλάβει το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ η σορός της 32χρονης πρόκειται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.