Κοινωνια

Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρό παιδί 3,5 ετών - Έπεσε από τον 6ο όροφο

Στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα βρισκόταν το μικρότερο αδελφάκι του και οι γονείς του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κύπρος: Πέθανε παιδί 3,5 ετών που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας

Μία τραγωδία σημειώθηκε στη Κύπρο με ένα παιδί 3,5 ετών να χάνει τη ζωή του μετά από πτώση από παράθυρο διαμερίσματος στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει το sigmalive, για την υπόθεση είχαν συλληφθεί ο 32χρονος πατέρας και η 33χρονη μητέρα του παιδιού, στο πλαίσιο των ερευνών για τις συνθήκες του θανάτου. Ωστόσο, ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε να μην ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους και οι δύο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε ενώ στο διαμέρισμα βρίσκονταν οι γονείς του παιδιού, καθώς και το μικρότερο, ενάμισι έτους, αδελφάκι του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Τραύματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί υπέκυψε στα τραύματά του.