Κοινωνια

Συναγερμός για την εξαφάνιση 71χρονου από την περιοχή του Χαλανδρίου

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συναγερμός για την εξαφάνιση 71χρονου από την περιοχή του Χαλανδρίου

Στις 22/09/2026, πρωινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαλανδρίου Αττικής ο Πετρόπουλος Γιώργος, 71 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και άμεσα προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Πετρόπουλος Γιώργος, έχει ύψος 1.75 μ., είναι αδύνατος, έχει αραιά γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ μπλούζα με γιακά και μαύρη φόρμα. Κρατάει βαλίτσα χρώματος μπεζ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.