- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Οι νέες πληροφορίες για τη γυναικοκτονία με θύμα 25χρονη στην Ηγουμενίτσα
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα. Ο 27χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη φίλη του στον ποδηλατόδρομο το βράδυ της Κυριακής (20.9).
Τις αρχές ενημέρωσε διερχόμενος πολίτης, ο οποίος εντόπισε την 25χρονη. Λίγη ώρα αργότερα, ο γυναικοκτόνος κάλεσε και εκείνος τις αρχές, ο οποίος υποστήριξε ότι έγινε απόπειρα ληστείας κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβη το μοιραίο. Ο δολοφόνος κρύφτηκε πίσω από θάμνους περιμένοντας τους αστυνομικούς να φτάσουν στο σημείο του ποδηλατόδρομου στην Ηγουμενίτσα, έχοντας προηγουμένως προκαλέσει αμυχές στο σώμα του, προκειμένου να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη ληστεία για να κρύψει το ειδεχθές έγκλημά του.
Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ο 27χρονος έδωσε άλλη μία παράσταση, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι τους επιτέθηκαν για να τους ληστέψουν με αποτέλεσμα να τρέξει να κρυφτεί για να γλιτώσει από το μένος των ληστών, εν αντιθέσει με την κοπέλα, που δεν τα κατάφερε. Ο καθ' ομολογίαν δράστης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και οι έμπειροι αστυνομικοί είχαν καταλάβει εξ αρχής ότι προσποιούνταν το θύμα της ληστείας.
Ηγουμενίτσα: Τι ισχυρίστηκε ο 27χρονους στους αστυνομικούς
Ο 27χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς στην Ηγουμενίτσα ότι για δύο χρόνια ήταν ζευγάρι με την κοπέλα, με την οποία φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές, τσακώθηκαν και την σκότωσε, καρφώνοντάς της το μαχαίρι στην καρωτίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εργαζόταν στην Ηγουμενίτσα, ενώ ο δράστης είχε έρθει από την Αθήνα.