- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Γιώργος Μαζωνάκης: Έψαχναν στο AI πώς να τον επαναφέρουν, τον είχαν βγάλει φωτογραφία κατά τη διαδικασία της πλασμαφαίρεσης
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στους υπολογιστές του γραφείου του ιατρείου είχε διαγραφεί ο χρόνος του ραντεβού με τον τραγουδιστή, ωστόσο από την ανάκτηση προέκυψε ότι αυτό ήταν από 13:00 έως τις 15:00.
Όταν ρώτησαν τους δύο γιατρούς γιατί έσβησαν το αρχείο του ραντεβού, εκείνοι φέρεται να απάντησαν ότι «αυτή την τακτική ακολουθούμε». Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν γιατί δεν ακολουθήθηκε η ίδια τακτική και στα άλλα ραντεβού δεν απάντησαν.
Σημειώνεται ότι η γιατρός ανέφερε ότι ο Γiώργος Μαζωνάκης ήταν εκεί στις 16:00. Από κάμερα ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος γιατρός στις 13:59 βρισκόταν σε καφετέρια με συνεργάτιδά του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε επέστρεψε. Παράλληλα ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον Γώργο Μαζωνάκη στο ιατρείο ανέφερε ότι αποβίβασε τον τραγουδιστή στις 13:55.
Παράλληλα στο κινητό της 56χρονης ανακτήθηκε φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη την ώρα που έκανε πλασμαφαίρερη, την οποία μετά την τραγική εξέλιξη είχε σβήσει.
Θάνατος Μαζωνάκη: Έψαχναν στο AI πώς θα τον επαναφέρουν
Νέα στοιχεία για όσα συνέβησαν στο ιατρείο στο Κολωνάκι έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ρεπορτάζ της εκπομπής LIVE News του Νίκου Ευαγγελάτου. Η γιατρός, λοιπόν, φέρεται να έψαξε στο ChatGPT πληροφορίες για το πώς θα επαναφέρουν τον τραγουδιστή.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Έρευνα για το εάν χορηγήθηκε ορθώς ή όχι η αδρεναλίνη στον τραγουδιστή
Η κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε από το ιατρείο του 58χρονου, σύμφωνα με το Live News του Mega, και φέρεται να μίλησε ο ίδιος με τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο τηλέφωνο. «Έχω ένα περιστατικό. Είμαι ο γιατρός Τάδε στην οδό Καρνεάδου 11. Έχω ένα περιστατικό, έναν άνδρα περίπου πενήντα πέντε ετών. Κάνω ΚΑΡΠΑ», φέρεται να είπε.
Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ εκεί, ρώτησαν τον γιατρό –τον βρήκανε να κάνει όντως ΚΑΡΠΑ οι διασώστες– και τον ρώτησαν τι φάρμακα έχουν χορηγηθεί στον Γιώργο Μαζωνάκη για να τα μεταβιβάσουν στο νοσοκομείο όπου και διακομίσθη. Εκεί, λοιπόν, ο συγκεκριμένος ιατρός φέρεται να τους είπε: «Έχω χορηγήσει στον Γιώργο Μαζωνάκη αδρεναλίνη. Ένα milligram». Όμως δεν προσδιόρισε την ώρα, τον χρόνο. Δηλαδή αν έχει χορηγήσει την αδρεναλίνη όταν έκανε και ΚΑΡΠΑ, όταν δηλαδή υπέστη την καρδιακή ανακοπή ή νωρίτερα. Και στη συνέχεια, ενώ ήταν μπροστά το ΕΚΑΒ, χορήγησε αδρεναλίνη στον Γιώργο Μαζωνάκη για δεύτερη φορά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, εκείνο που και εξετάζουν είναι αν έγινε «σωστά» αυτή η χορήγηση. Δηλαδή αν έγινε σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα, έτσι όπως πρέπει να χορηγείται.