- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Ο γιος πήγε αιμόφυρτη την μητέρα του στο νοσοκομείο - Τα νέα στοιχεία
Ο 53χρονος ήπιε φυτοφάρμακο για να αυτοκτονήσει
Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Ο γιος πήγε αιμόφυρτη την μητέρα του στο νοσοκομείο - Τα νέα στοιχεία
Σοκ έχει προκαλέσει στη Διαλαμπή Ροδόπης η γυναικοκτονία μιας 44χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται να έπεσε νεκρή από τα χέρια του 53χρονου εν διαστάσει συζύγου της το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Αυγούστου.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο 53χρονος εντοπίστηκε επίσης τραυματισμένος και συνελήφθη, ενώ διακομίστηκε στο ίδιο νοσοκομείο, όπου παραμένει φρουρούμενος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Από την οικία κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.
Την Αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε η 16χρονη κόρη του ζευγαριού, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ενημερώνοντας για την επίθεση σε βάρος της μητέρας της. Ο 19χρονος γιος ήταν εκείνος που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, σε μια προσπάθεια να της παρασχεθεί άμεσα βοήθεια, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε ήδη καταλήξει. Το τραύμα στον λαιμό φέρεται να ήταν εκείνο που αποδείχθηκε μοιραίο.
Μετά την επίθεση, ο 53χρονος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και να κατανάλωσε φυτοφάρμακο, σε μια απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, υπό αστυνομική φρούρηση, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
To παρελθόν του 53χρονου
Ο άνδρας φαίνεται πως είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές πριν από 4 χρόνια, όταν η σύζυγός του τον είχε καταγγείλει στο Ηράκλειο Κρήτης για ενδοοικογενειακή απειλή, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.
Ο 53χρονος αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ώρες, μόλις η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Εικόνες απόλυτης καταστροφής στο νησί, ένας 62χρονος νεκρός
Στο βιογραφικό της δήλωνε επιδημιολόγος - «Είχε κάποιες εμμονές»
Πώς ένα τηλεφώνημα εξαφάνιζε τα κοσμήματα
Αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μάθημα
Ο 25χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Όσα υποστήριξε η 43χρονη
Λόγω της υπερχείλισης ποταμού
Δείτε βίντεο - Δύσκολες ώρες στο νησί
Οι τρεις ουσίες και οι διαφορετικές επιδράσεις τους
Παραμένει υπό κράτηση - Αντιμέτωπος με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών
Δύσκολες ώρες στην Εύβοια
«Έχουμε δρομολογήσει τη διαδικασία των αποζημιώσεων» λέει ο δήμαρχος
Ο Έλληνας αστροναύτης μίλησε σε 100 μαθητές στις Αχαρνές και εξήγησε στην ATHENS VOICE γιατί δεν πρέπει να βάζουμε μόνοι μας όρια στα όνειρά μας
Έντονα καιρικά φαινόμενα στο νησί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.