- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιου Τινγκ: Αγνοείται ακόμη η μεταφράστρια - Η συλλογή των 26 αυτοκινήτων
Το κινητό της βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στο πεζοδρόμιο και σταθμευμένα αυτοκίνητα
Γιου Τινγκ: Άκαρπη η έρευνα για την Κινέζα μεταφράστρια – Η συλλογή των 26 αυτοκινήτων
Από την Ελληνική Αστυνομία και τις κινεζικές Αρχές έως την Ιντερπόλ, οι έρευνες για τον εντοπισμό της εξαφανισμένης Κινέζας μεταφράστριας Γιου Τινγκ συνεχίζονται, με τις Αρχές να αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη της.
Το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε στις αρχές Αυγούστου, βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών και εξετάζεται εξονυχιστικά. Κλήσεις, μηνύματα και άλλα δεδομένα μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ενώ παράλληλα λαμβάνονται καταθέσεις από ανθρώπους του οικογενειακού και επαγγελματικού της περιβάλλοντος.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανένα από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δεν φαίνεται να δίνει απάντηση στο βασικό ερώτημα: πού βρίσκεται η Γιου Τινγκ.
Αγνοείτα ακόμη η Κινέζα μεταφράστρια Γιου Τινγκ
Αν και η Τινγκ κυκλοφορούσε σχεδόν πάντα με τα μέσα μεταφοράς, είχε δίπλωμα οδήγησης.
«Αυτό το μαύρο γιατί οδηγούσε αυτόματο μόνο. Αυτό χρησιμοποιούσε ναι».
Από την έρευνα προκύπτει πως ο σύζυγος της 50χρονης, Βασίλης Καραβασίλης, είναι χρόνια συλλέκτης, όπως λέει ο ίδιος, και συνολικά έχει στην κατοχή του 26 αμάξια.
Στα τέλη του 2025 απέκτησαν τη διώροφη κατοικία στην Αρτέμιδα, ενώ στα άμεσα σχέδιά τους ήταν η αγορά ενός οικοπέδου για να χωρέσουν και τα 26 αμάξια τους.
Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών είχαν μπει το προηγούμενο διάστημα και οι οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούσαν την Γιου Τινγκ καθώς τόσο η δικηγόρος της όσο και ο σύζυγός ανέφεραν πως ορισμένοι της χρωστούσαν συνολικά από διάφορες παλιές υποθέσεις κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ.
Πηγή: ΜΕGA
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του Νόμου περί όπλων
Το κινητό της βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στο πεζοδρόμιο και σταθμευμένα αυτοκίνητα
«Η μητέρα μου, λόγω του σοκ, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει»
Δείτε την ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας
Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο
Μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας πετρέλαιο
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας αναλαμβάνει τα έξοδα
Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός - Αναζητούνται οι δύο δράστες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε βάρος του 38χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης
Η γυναίκα του είχε δίπλωμα σκάφους, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει το καταμαράν
Καταζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
Ελεύθερος μέχρι τη δίκη
Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα καθώς δεν πήραν χρήματα ή αντικείμενα αξίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.