- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θρίλερ με την εξαφάνιση της Γιου Τινγκ: Στίγματα σε Ευρυτανία και Μυτιλήνη από το κινητό της
Καθυστέρησε 20 ημέρες η δήλωσή της στις αρχές
Η 50χρονη μεταφράστρια από την Κίνα εξαφανίστηκε πριν από 47 ημέρες και παρά τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος της
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 50χρονης Γιου Τινγκ από τη Λούτσα. Η μεταφράστρια από την Κίνα εξαφανίστηκε πριν από 47 ημέρες, με τις αρχές να στρέφουν την προσοχή τους στα δεδομένα που μπορούν να συλλέξουν από το κινητό της.
Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί έχουν αναλύσει τις συνομιλίες που είχε η γυναίκα με τον σύντροφό της πριν την εξαφάνισή της, ενώ το κινητό της έχει δώσει στίγμα σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το πρώτο σήμα εντοπισμού οδήγησε τις έρευνες στην περιοχή κοντά στο χωριό Φουρνά στην Ευρυτανία, όπου μετέβησαν ο σύντροφός της και ο αδελφός του, εξετάζοντας εγκαταλελειμμένο χοιροστάσιο που φέρεται να σχετιζόταν με το στίγμα, χωρίς να εντοπίζουν τίποτα. Έρευνες έγιναν και σε κοντινό μοναστήρι, όπου διαμένουν δύο μοναχοί, χωρίς να υπάρχει κάποιο εύρημα.
Σε μεταγενέστερο χρόνο, ηλεκτρονικό ίχνος καταγράφηκε στη Μυτιλήνη, χωρίς, ωστόσο, να βρεθεί κάποιο ίχνος της Γιου Τινγκ.
Εξαφάνιση Γιου Τινγκ: Καθυστέρησε 20 ημέρες η δήλωση στις αρχές
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε στο Mega ότι η δήλωση εξαφάνισης κατατέθηκε με καθυστέρηση 20 ημερών από την τελευταία επικοινωνία με τη γυναίκα. «Εξετάζονται τα δεδομένα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική της δραστηριότητα, με τις Αρχές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο οικονομικού κινήτρου, καθώς η Γιου Τινγκ φέρεται να διαχειριζόταν σημαντικά χρηματικά ποσά».
Οι αρχές εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο επαγγελματικό και οικονομικό υπόβαθρο της 50χρονης, καθώς η γυναίκα λειτουργούσε ως μεσάζων για εύπορους Κινέζους που ήθελαν να αγοράσουν ακίνητα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα μέσω της «Χρυσής Βίζας». Το τελευταίο διάστημα είχε επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Αλβανία, όπου εξέδιδε άδειες παραμονής και αγόραζε επιχειρήσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το διαζύγιο τελείωσε τη μία μέρα, η τραγωδία γράφτηκε την επόμενη
Καθυστέρησε 20 ημέρες η δήλωσή της στις αρχές
Οι αρχές εξακολουθούν να συλλέγουν υλικό από κάμερες
Τι υποστηρίζει σε δηλώσεις του
Είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της
Η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης στην ταχύτητα απονομής της Δικαιοσύνης - Τι δείχνει η έρευνα του ΚΕΦΙΜ
Περίοικοι ενημέρωσαν τις αρχές λόγω της έντονης δυσοσμίας
Εν αναμονή διορισμού συνηγόρου για κατηγορούμενο
«Βιώνουμε το απόλυτο σοκ» - Το αντίο από την ΚΡΗΤΗ ΤV στη 46χρονη
Για τη διαδρομή από το ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι το λιμάνι του Πειραιά
Σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης η σορός
Η σορός της μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο
Πώς τα ενοίκια, η κοινωνική απομόνωση και ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλάζουν τη σχέση μας με την κατοικία
Το υπόγειο τούνελ και οι άδειες θυρίδες
Το κορίτσι ζει με την οικογένειά του σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Κεντρικής Μακεδονίας
Μέσα σε μισή ώρα το ζώο κατέρρευσε και πέθανε
Αποκαθίσταται η κυκλοφορία
Τι υποστήριξε στην ομολογία του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.