Κοινωνια

Άνω Λιόσια: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 72χρονου που εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Τα στοιχεία που βρίσκονται στο επίκεντρο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιατί ζητήθηκε συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 72χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στα Άνω Λιόσια

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές πέντε ημέρες μετά τον εντοπισμό νεκρού 72χρονου άνδρα στο πίσω κάθισμα σταθμευμένου αυτοκινήτου στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, δύο άνδρες εμφανίστηκαν αυτοβούλως στις 3 Αυγούστου στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής και υποστήριξαν ότι το προηγούμενο βράδυ είχαν μεταβεί μαζί με τον 72χρονο σε περιοχή του Αγίου Στεφάνου με σκοπό να αφαιρέσουν καλώδια από μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τουςα αυτής ο 72χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία και αμέσως μετά έπεσε από ύψος.  Οι δύο συλληφθέντες δεν ενημέρωσαν τις αρχές, αλλά μετέφεραν με αυτοκίνητο στα Άνω Λιόσια τον 72χρονο όπου τον εγκατέλειψαν μέσα στο όχημα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι καταθέσεις των δύο ανδρών παρουσίασαν αντιφάσεις ως προς τα γεγονότα που ακολούθησαν τον τραυματισμό του 72χρονου. Κατά την πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση τα τραύματα του θύματος είναι συμβατά με πτώση από ύψος, ωστόσο, με συμπληρωματικές ιατροδικαστικές εξετάσεις θα διερευνηθεί το αν πράγματι υπέστη ηλεκτροπληξία.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης (4.8).