- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηράκλειο: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 55χρονος μοτοσικλετιστής που νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ
Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μετά από σοβαρό τροχαίο στο Μεταξοχώρι
Τραγική κατάληξη στο Ηράκλειο: Πέθανε στη ΜΕΘ ο 55χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο - Υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματα που είχε υποστεί
Δεν τα κατάφερε τελικά ο 55χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).
Ο άτυχος μοτοσικλετιστής υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία.
Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026, στη διασταύρωση προς το χωριό Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές, ο 55χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.
Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, η μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα ο οδηγός να υποστεί εκτεταμένα και βαθιά εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του.
Από την πρώτη στιγμή της διακομιδής του στο νοσοκομείο, οι θεράποντες ιατροί είχαν χαρακτηρίσει την κατάσταση της υγείας του ως εξαιρετικά κρίσιμη, με τις προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή να αποβαίνουν, δυστυχώς, άκαρπες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του
Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ
Αναφορά για πιθανό μηχανικό πρόβλημα
Οι πρώτες πληροφορίες για το ατύχημα
Η οικογένεια κινείται νομικά κατά των υπευθύνων
Συνελήφθη συνομήλικός του
Την ακολούθησε και απομακρύνθηκε όταν η 16χρονη τον έσπρωξε
Συνελήφθησαν δυο άτομα
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Την ίδια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι αδειούχοι
Δύο ημέρες μετά την επέκταση
Πώς έγιναν τα δυστύχημα σε Μάνδρα, Μέγαρα και Λεωφόρο ΝΑΤΟ
Όσα αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννακός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.