- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κρήτη: Πέθανε βρέφος 18 μηνών – 48 λεπτά οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ πάλευαν να το σώσουν
Υπεράνθρωπες προσπάθειες επί 48 λεπτά για να επαναφέρουν στη ζωή ένα κοριτσάκι 18 μηνών κατέβαλαν οι γιατροί στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.
Το βρέφος, Ρομά στην καταγωγή, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τις τελευταίες ημέρες.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, λίγες ημέρες πριν είχε εξεταστεί από παιδίατρο, ο οποίος του είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.
Ο 45χρονος παππούς του παιδιού, ο οποίος το φρόντιζε καθώς οι γονείς του εργάζονται εκτός Κρήτης, το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί παρουσίαζε σηπτική εικόνα. Στη συνέχεια υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή.
Το ιατρικό προσωπικό προχώρησε άμεσα σε προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), όμως, παρά τις προσπάθειες, το βρέφος κατέληξε.
Με εντολή του εισαγγελέα, ο παππούς συνελήφθη για το αδίκημα της έκθεσης, ώστε οι αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν τις συνθήκες και τα ακριβή γεγονότα της υπόθεσης.